Mediatiedote 19.6.2014

Tytti Kontula on nimitetty syyskuussa 20 vuotta täyttävän Glorian Kodin päätoimittajaksi. Suomen tyylikkäin ja trendikkäin sisustamisen lifestylelehti uudistuu vuoden lopulla monikanavaiseksi elämyspaketiksi.  

Tytti Kontula, 38, aloittaa Glorian Kodin päätoimittajana 22. elokuuta. Hän jatkaa myös Vauvan ja Meidän Perheen yhteistoimituksen johdossa. Aiemmin hän on työskennellyt Divaanin vt. päätoimittajana ja toimituspäällikkönä, Me Naisten toimitussihteerinä sekä Trendin toimituspäällikkönä ja toimittajana. Koulutukseltaan Tytti Kontula on filosofian maisteri Jyväskylän yliopistosta.

Glorian Koti täyttää 20 vuotta syyskuussa ja uudistuu joulukuussa. Luvassa on intohimoisia sisustajia niin verkossa kuin tuttuna lehtenäkin palveleva kiehtova kokonaisuus, joka yhdistää mielenkiintoisella tavalla kodin sisustamiseen ja kotielämään liittyviä aiheita. Uudistuva brändi kokoaa yhteen sisustamisesta innostuneiden suomalaisten yhteisön, joka tarjoaa jäsenilleen runsaasti vinkkejä, ideoita, ajatustenvaihtoa, tunteita ja onnistumisen riemua.  

”Glorian Kodin uudistus tuo kokonaan uusia tuulia sisustusjournalismiin. Lehtemme on perustamisestaan lähtien ollut tunnettu siitä, että se esittelee Suomen mielenkiintoisimmat kodit. Jatkossa digitaalisuus ja tiiviimpi suhde lukijoiden kanssa tuo kotijuttuihimmekin uudenlaista syvyyttä. Olen innoissani päästessäni uudistamaan suomalaisen sisustuskulttuurin edelläkävijää entistä elämyksellisemmäksi ja tunteikkaammaksi kokonaisuudeksi”, Tytti Kontula sanoo.

”Tytti Kontula on tehnyt vakuuttavaa työtä johtamalla Vauvan ja Meidän Perheen yhteistoimituksen perustamista sekä molempien brändien tuloksekasta uudistamista. Lisäksi hänellä on vahva tausta sisustus- ja lifestylesisältöjen parissa. Uskon, että Tytin ja osaavien tekijöiden voimin uudistuva Glorian Koti palvelee entistä paremmin nykyisiä lukijoitaan ja houkuttelee upean visuaalisten sisältöjensä pariin myös uusia ystäviä”, Magazine Median Koti ja perhe -sisältöryhmän johtaja Niina Leino sanoo.

Koti ja asuminen on yksi Magazine Median uuden kasvustrategian teema-alueista, joiden ympärille Suomen johtava aikakausbränditalo rakentaa monikanavaista sisältö- ja palvelutarjontaa ydinkohderyhmilleen eli naisille, perheille ja yli 55-vuotiaille. Lippulaiva Glorian Kodin lisäksi aihepiiri on vahvasti esillä erityisestiKodin Kuvalehdessä, Me Naisissa sekä digitaalisessa uutuuspalvelussa Kotiguru.fi:ssä.

Glorian Kodin nykyinen päätoimittaja Kari-Otso Nevaluoma siirtyy uusiin tehtäviin elokuun lopussa.

Glorian Koti on suuntaa näyttävä laatuasumisen ja sisustamisen erikoislehti. Se esittelee Suomen persoonallisimmat kodit ja vapaa-ajan asunnot. Lehdellä on 141 000 lukijaa (KMT Lukija 2013), ja sen levikki on 33 410 (LT 2013). Glorian Koti kuuluu Sanoma Media Finlandin Magazine Media -liiketoimintayksikön johtavien aikakausbrändien valikoimaan. Magazine Media palvelee suomalaisia naisia, perheitä ja 55+ -kohderyhmää monikanavaisilla laatusisällöillä ja palveluilla, joista voi nauttia joka päivä ja joka paikassa. Magazine Media on markkinajohtaja muun muassa ruoan, hyvinvoinnin, lifestylen ja kauneuden aikakaussisällöissä.