Lehdistötiedote 24.6.2014

Tapio Kivistö on nimitetty 24.6. alkaen MB-lehden ja 1.9. alkaen Auto Bild Suomen päätoimittajaksi. Hän on aiemmin toiminut Sanoma Media Finlandin aikakaussisällöistä vastaavan Magazine Median miesten ja tekniikkalehtien toimitusten esimiehenä.

MB:n nykyinen päätoimittaja Jari Peltola lähtee Sanoma Media Finlandin palveluksesta osana yhtiön miesten ja tekniikan aikakauslehtien portfolion ja organisaation uudelleenjärjestelyä. Auto Bild Suomen päätoimittaja Jarmo Markkanen puolestaan siirtyy Fokus Media Finlandin palvelukseen 1.9.

Magazine Media keskittyy palvelemaan erityisesti naisia, perheitä ja 55+ -kohderyhmää monikanavaisilla sisällöillä ja palveluilla ja on luopunut pääosasta miesten ja tekniikan lehtiään. Pelit-, GTi-Magazine- ja V8-Magazine- sekä Glorian Antiikki -lehdet siirtyvät Fokus Media Finlandin omistukseen 1.9. Tietokone myytiin Talentumille viime vuoden lopussa.

Lisätiedot:
liiketoimintajohtaja Kaisa Ala-Laurila, Magazine Media, puh. 09 120 5100

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin.

Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.