Lehdistötiedote 12.6.2014

Sanoma Media Finlandin uusi yhteisöllinen ruokapalvelu Soppa365 on mukana tänään Helsingin ytimeen, Kansalaistorin puistikkoon nousevassa gourmetfestivaalissa, Taste of Helsingissä. Tapahtuman reseptit julkaistaan Soppa365:ssä, ja sen ständillä voi tutustua käyttäjien luomaan sosiaaliseen keittokirjaan sekä arjen ruokaongelmat nopeasti ratkaisevaan paniikkinappulaan.

Taste of Helsingin herkut on nyt helppo valmistaa kotonakin, sillä valtaosa 12.–15. kesäkuuta järjestettävän gourmetfestivaalin resepteistä julkaistaan Soppa365:ssä. Tapahtumassa on myös mahdollista tutustua aivan uudenlaiseen ruokayhteisöön Soppa365:n esit telypisteessä, jossa paikalla on Sopan tekijöitä. Ständillä on myös myynnissä Sopan ruokatoimittajien ja Kolatun juustolan asiantuntijoiden yhdessä suunnittelemia juustolautasia.

 
Soppa365 on uusi mobiilivetoinen ruokayhteisö ja Suomen kattavin kokkaava kaveripiiri. Palvelun ainutlaatuinen ydin on sosiaalinen keittokirja, jonka avulla käyttäjät voivat tallentaa ja jakaa omia reseptejään, ruokakuviaan ja kokemuksiaan. Lisäksi palveluun on poimittu käsin Sanoman parhaat reseptit Glorian Ruoka & Viinistä, Me Naisista, Kodin Kuvalehdestä, Helsingin Sanomista, ET-lehdestä ja Hyvästä Terveydestä. Arjen ruokapulmia ratkomaan palveluun on kehitetty Ruokapaniikki-nappula, jota ehdottaa puolessa tunnissa valmistuvia herkkuja joka makuun.
 
”Soppa365 erottuu monipuolisen yhteisöllisyyden ja maan parhaiden ruokajournalistien tekemän huippusisällön ainutlaatuisella yhdistelmällä. Haluamme tehdä uudesta palvelusta Suomen johtavan ruokapuheenaihemedian. Innostava ja houkutteleva palvelu viihdyttää käyttäjiään uusimmilla ilmiöillä ja tuoreimmilla ruokauutisilla Suomesta ja maailmalta”, Magazine Median ruokasisällöistä vastaava Hanna Jensen lupaa.
Ensimmäinen Soppa365-lehti kertoo kaiken grillauksesta
 
Soppa365:n monikanavaiseen konseptiin kuuluu myös neljä kertaa vuodessa ilmestyvä teemalehti. Parhaillaan myynnissä oleva kaikkien aikojen ensimmäinen Soppa365-lehti tarjoaa lukijalleen 84 sivua grillausintohimoa: lehdestä löytyvät muun muassa täydellisen pihvin salaisuus, mahtavat grillijuomat sekä lehden ”hostina” toimivan keittiömestari Henri Alénin takuuvarmat kesänkohottajat. Sisältö koostuu resepteistä, vinkeistä, ruoasta, juomasta, ilmiöistä, ravintoloista ja matkailusta.
 
”Soppa365 ei ole yksi uusi ruokalehti muiden joukossa vaan kuin keittokirja lehden muodossa. Lehden ytimessä ovat vahva, joka numeroissa vaihtuva teema, tunnettu host ja verkkoyhteisön parhaat reseptit. Soppa365 on tehty vastaamaan valtavirran ruokahaaveisiin: se auttaa arjen ruokaongelmissa, antaa sesongin parhaat vinkit ja kertoo, kuinka herkutella terveellisesti”, päätoimittaja Sanna Maskulin kuvailee.
 
Soppa365-lehden ensimmäinen numero myydään Ilta-Sanomien liitelehtenä 2,90 euron hintaan.
Viihdy Sopan seurassa
 
Lisätiedot

ruokakokonaisuuden sisältövastaava
Hanna Jensen
Magazine Media
Puh. 040 556 1196

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin. Yli 200 brändiämme ja palveluamme tavoittavat päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Tänäänkin yli neljä miljoonaa suomalaista viettää yhteensä 3,6 miljoonaa tuntia medioidemme parissa.
 
Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.