Kauppa astuu voimaan 30.10.2014 alkaen. Liiketoimintakaupan yhteydessä noin 300 Itella Postin työntekijää siirtyy Sanoma Lehtimedian palvelukseen vanhoina työntekijöinä

”Varhaisjakelu on olennainen osa sanomalehden tekemisen ydinprosesseja ja nyt on hyvä hetki ottaa jakelu osaksi omaa liiketoimintaa. Pystymme palvelemaan kuluttaja- ja media-asiakkaitamme entistä paremmin, kun pääsemme kehittämään jakelutoimintaa tehokkaasti yhdessä muiden prosessien kanssa”, Sanoma Lehtimedian toimitusjohtaja Jarmo Koskinen sanoo. 

10.4.2014 tiedotettiin, että Sanoma Lehtimedian enemmistöosuus siirtyy Sanoma Media Finlandilta Länsi-Savo-konsernille. Yritysjärjestely etenee suunnitellusti, ja sen ensimmäinen vaihe arvioidaan saatavan päätökseen tammikuussa 2015. Yhtiö siirtyy kokonaisuudessaan Länsi-Savon omistukseen viiden vuoden kuluessa.

”Vuoden vaihteessa aloittavalla uudella yhtiöllä, Kaakon Viestintä Oy:llä, on jo nyt varhaisjakeluliiketoimintaa Etelä-Savossa, joten pystymme myös hyödyntämään yhtiössä jo olevaa osaamista kehittämistyössä”, Koskinen jatkaa.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jarmo Koskinen, Sanoma Lehtimedia, p. 05 2100 2001