Lehdistötiedote 20.10.

Sanoma Media Finland keskittää Kuluttajamyynti- ja asiakkuudet -yksikkönsä telemyynti- ja asiakaspalvelutoiminnot. Muutosten vuoksi Tampereella ja Oulussa irtisanotaan 65 työsuhdetta.

Telemyynti- ja asiakaspalvelutoimintojen keskittäminen ja toimintamallien yhtenäistäminen on osa kesäkuun alussa toimintansa aloittaneen Sanoma Media Finlandin Kuluttajamyynti ja asiakkuudet -yksikön muodostamista.  Telemyyntitoiminnot keskitetään alihankintaa lukuunottamatta Ouluun ja Vantaan Sanomalaan sekä asiakaspalvelutoiminnot Sanomalaan. Tampereen telemyyntitoimistojen ja Oulun asiakaspalvelutiimin lakkauttamisen myötä niistä irtisanotaan yhteensä 65 työsuhdetta. Irtisanottaville henkilöille tarjotaan työtä pääosin muilta paikkakunnilta.

”Meidän pitää pystyä entistä ketterämmin vastaamaan kuluttajakäyttäytymisessä ja asiakastarpeissa tapahtuviin muutoksiin sekä luoda aivan uusia kuluttajamyynnin ratkaisuja. Tämän takia keskitämme toimintojamme tehokkaasti johdetuiksi kokonaisuuksiksi, joita voimme kehittää määrätietoisesti. Pyrimme lieventämään irtisanomisten vaikutuksia tukipaketilla sekä tarjoamalla työtä muilta paikkakunnilta”, Kuluttajamyynti ja asiakkuudet -yksikön johtaja Niina Ryynänen sanoo.

Telemyynti- ja asiakaspalvelutoimintojen muutoksia käsiteltiin yhteistoimintaneuvotteluissa 2.9.–14.10.

Lisätiedot:
Viestintäjohtaja Hanna Johde, puh. 040 673 8977

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset.

Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.