Lehdistötiedote 4.12.2014

Sanoma Media Finlandin Kids Media -liiketoimintayksikön yt-neuvottelut ovat päättyneet. Työnantajan päätösten seurauksena lakkaa kaksi työtehtävää. Alun perin lakkautettavia työtehtäviä arvioitiin olevan neljä.

Sanoma Media Finlandin Kids Media -liiketoimintayksikkö muuttaa Kirjat ja kerhot -toimitustiimin painopistettä digitaalisiin konsepteihin sekä siirtää perinteistä kirjakerholiiketoimintaa entistä vahvemmin verkkokauppaan. Samalla luodaan uusia suoramyynnin konsepteja.

Liiketoimintayksikköön perustetaan uusi viihteeseen, viihteelliseen oppimiseen ja digitaalisiin konsepteihin keskittyvä toimitustiimi, joka korvaa nykymuotoisen Kirjat ja kirjakerhot -toimitustiimin. Tiimin esimiehenä toimii Heli Koppelo.

Muutosten vuoksi Kids Median Kirjat ja kerhot -toimitustiimissä lakkaa kaksi tehtävää. Nyt toteutettavia muutoksia käsiteltiin yhteistoimintaneuvotteluissa, jotka päättyivät tällä viikolla. 

”Vahvat brändit ovat jatkossakin tärkeä osa Kids Median tuoteportfoliota. Kuluttajien muuttunut ostokäyttäytyminen muuttaa myös meidän toimintatapoja ja toimenkuvia. Jatkamme vahvojen lisenssituotteiden parissa mutta vastaamme myös kuluttajien tarpeeseen muun muassa tuomalla alkuvuodesta markkinoille Lasten Oma -palvelun, jossa digitaalisella sisällöllä on keskeinen rooli”, liiketoimintajohtaja Ulla Leppä sanoo.

Lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Ulla Leppä, p. 09 120 5820

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.