Lehdistötiedote 19.3.2014

Toni Laturi, 40,  on nimitetty 31.3. alkaen Sanoma Media Finlandin Magazine Media -liiketoimintayksikön digitaalisen liiketoiminnan vetäjäksi (Head of Digital Business) ja johtoryhmän jäseneksi.

Toni Laturi vastaa uudessa tehtävässään Magazine Median digitaalisen liiketoiminnan johtamisesta ja kasvattamisesta, sisältöjen digitaalisesta kaupallistamisesta sekä uusien digituotteiden lanseeraamisesta. Magazine Median digitaaliseen valikoimaan kuuluu tällä hetkellä muun muassa mobiilehti Me Naiset Plus, bloggazine MyCosmo sekä useita tablettilehtiä ja verkkosivustoja, kuten Suomen suurin aikakausbrändisaitti Vauva.fi. Viime viikolla lanseerattiin uusi sosiaalisen keittokirjan ympärille rakentuva ruokapalvelu Soppa365.

”Haluamme palvella suomalaisia naisia ja perheitä joka päivä ja joka paikassa. Digitaaliset jakelukanavat ja uudet päätelaitteet avaavat meille upeita mahdollisuuksia hyödyntää sisältöjämme aivan uusilla tavoilla sekä kasvattaa brändiemme tavoittavuutta. Uskomme vahvasti monikanavaisuuteen, jossa printti- ja digituotteet täydentävät toisiaan sekä tarjoavat lukijoillemme entistä monipuolisempia ja eri tarpeisiin soveltuvia kokonaisuuksia”, Magazine Median liiketoimintajohtaja Kaisa Ala-Laurila sanoo.

Toni Laturilla on laaja kokemus digitaalisen liiketoiminnan avainpaikoilta 2000-luvun alusta lähtien.
Hän on työskennellyt muun muassa perustajana ja toimitusjohtajana Sofanatics Oy:ssä, toimitusjohtajana Valve Branding Oy:ssä sekä erilaisissa suunnittelu- ja asiakkuushallintatehtävissä muun muassa Accenturella ja Razorfishillä. Lisäksi hän on valmentanut kasvuyrityshautomo Startup Saunassa, yliopisto-opiskelijoille suunnatussa Business Model -kilpailussa ja ketterää kehitystä edistävässä Lean Startup Machinessa sekä ollut mukana perustamassa Metrics Monday -yhteisöä.

”Vasta älypuhelimet ja tabletit ovat tehneet internetistä aidosti henkilökohtaisen, aina läsnä olevan, yhteisöllisen ja elämyksellisen väylän viestiä. Nämä ominaisuudet sopivat erittäin hyvin yhteen aikakaussisältöjen vahvuuksien kanssa. Uskonkin, että erityisesti mobiili tuo poikkeuksellisen mielenkiintoisia mahdollisuuksia temaattisten sisältöjen ympärille rakennetuille palveluille. Soppa365 on hieno startti ja olen innoissani päästessäni mukaan vauhdittamaan Suomen laadukkaimpien aikakaussisältöjen uutta kukoistusta digimaailmassa”, Toni Laturi sanoo.

 
Lisätiedot
 
liiketoimintajohtaja
Kaisa Ala-Laurila
Magazine Media
puh. 09 120 5100

Head of Digital Business
Toni Laturi
Magazine Media
puh 040 739 5234
 

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin. Yli 200 brändiämme ja palveluamme tavoittavat päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Tänäänkin yli neljä miljoonaa suomalaista viettää yhteensä 3,6 miljoonaa tuntia medioidemme parissa.

Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.