Lehdistötiedote 17.10.2014

Tv-opaspalvelu Iltapulu.fi otetaan käyttöön HS.fi:ssä. Iltasanomat.fi siirtyi käyttämään Iltapulua vuosi sitten. Sanoman ja Iltapulun yhteisenä tavoitteena on kasvattaa Iltapulusta Suomen käytetyin tv-opaspalvelu.

Tällä hetkellä Iltapululla yli 100 000 eri käyttäjää viikossa. Yhteistyön laajeneminen Helsingin Sanomiin tuo palvelulle erinomaiset kasvumahdollisuudet.  

Sanoman strategiaan kuuluu etsiä kasvualueita ja startup-yrityksiä, jotka voivat saavuttaa omat tavoitteensa hyödyntämällä Sanoman vahvuuksia Suomen tavoittavimpana monikanavaisena mediatalona.  Suomen suosituimpiin kuuluvien palveluiden kautta yritykset tavoittavat suuren yleisön ja saavat palveluilleen runsaasti käyttäjiä niin verkossa kuin mobiilissakin.

”Sanoma-yhteistyö tuo Iltapululle runsaasti tervetullutta näkyvyyttä. Palvelullamme on sitoutunut käyttäjäjoukko ja nyt laajenevan yhteistyön myötä Iltapulu tavoittaa runsaasti lisää käyttäjiä ”, Iltapulu-palvelun perustaja Anssi Kiviranta kertoo.

Kattavat ja ajantasaiset tv-ohjelmatiedot ovat tärkeä osa Helsingin Sanomien tarjoamaa päivittäistä palvelua. Laadukkaan journalismin lisäksi HS haluaa välittää lukijoilleen arjessa auttavaa hyötytietoa.

”Iltapulu on erittäin pidetty palvelu käyttäjiensä keskuudessa. Myös mobiilissa erinomaisesti toimivan palvelun myötä haluamme varmistaa, että HS.fi palvelee tv-ohjelmatietoja kaipaavia käyttäjiään parhaalla mahdollisella tavalla kaikissa päätelaitteissa”, digitaalisen liiketoiminnan päällikkö Kaisa Aalto sanoo.    

12 vapaasti katseltavan kanavan ohjelmatietojen lisäksi Iltapulu tarjoaa ohjelmien esittelyjä sekä elokuvien trailereita ja arvioita. Palvelu löytyy osoitteesta www.iltapulu.fi.

Lisätietoja:
Kaisa Aalto, digitaalisen liiketoiminnan päällikkö, Helsingin Sanomat, kaisa.aalto@sanoma.fi, p. 050 563 6853
Anssi Kiviranta, Iltapulu.fi, anssi@iltapulu.fi, puh. 050 313 0611

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset.

Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.