Lehdistötiedote 27.11.2014 

Sanoma Digital Finland aloittaa 2.12.2014 yhteistoimintalain mukaiset neuvottelut, jotka koskevat Huuto.net, Keltainen Pörssi, MSO.fi ja Hintaseuranta.fi -palveluita. Tavoitteena on tehostaa toimintamalleja ja rakenteita kannattavuuden parantamiseksi. Suunnitteilla olevat toimet saattavat johtaa enimmillään yhdeksän henkilön työsuhteen päättymiseen.   

”Kilpailutilanne eCom-liiketoiminnassa on erittäin kova, ja tällä kustannusrakenteella emme saavuta asetettuja kasvu- ja kannattavuustavoitteita. Emme pysty täysillä panostamaan kaikkiin tuotteisiin. Olen pahoillani, että joudumme nyt tekemään henkilöstömme kannalta kipeitä valintoja”, Sanoma Digital Finlandin liiketoimintajohtaja Marja-Leena Tuomola sanoo.

Yt-neuvottelujen kesto sovitaan ensimmäisessä neuvottelussa. Neuvottelut pyritään saamaan päätökseen joulukuun aikana. 

Lisätiedot:

Viestintäjohtaja Hanna Johde, Sanoma Media Finland, p. 040 673 8977

Sanoma Digital – Finland kokoaa yhteen Suomen suosituimpia internet-palveluita ja yli 200 sähköisen liiketoiminnan ammattilaista.

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset.

Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.