Sanoma Digital Finland Huuto.net, Keltainen Pörssi, MSO.fi ja Hintaseuranta.fi -palveluja koskevat yt-neuvottelut ovat päättyneet. Rakenteellisten muutoksen seurauksena eCom-yksiköstä lakkaa kolme työtehtävää.

”Kilpailutilanne eCom-liiketoiminnassa on erittäin kova. Kasvu- ja kannattavuustavoitteiden saavuttamiseksi uudistamme eCom-liiketoiminnan rakennetta. Valitettavasti emme pysty tarjoamaan enää työtä kaikille nykyisille työntekijöillemme”, Sanoma Digital Finlandin liiketoimintajohtaja Marja-Leena Tuomola sanoo. 

”Irtisanomiskäytännöistä on sovittu yhdessä henkilöstön edustajien kanssa ja tavoitteena on hoitaa tämä raskas tilanne mahdollisimman hyvin” Tuomola jatkaa.

Lisätiedot:

Viestintäjohtaja Hanna Johde, Sanoma Media Finland, p. 040 673 8977

Sanoma Digital – Finland kokoaa yhteen Suomen suosituimpia internet-palveluita ja yli 200 sähköisen liiketoiminnan ammattilaista.

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset.

Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.