"Igglo mullisti aikoinaan verkossa tapahtuvan asuntokaupan. Oikotie sai yhteistyöstä hyvää vauhtia ja pohjan, jolta kasvaa eteenpäin, siitä kiitos Igglolle ja N2 Techille", sanoo Sanoma Digitalin liiketoiminnasta Suomessa vastaava Marja-Leena Tuomola.

Oikotie Asuntojen uusi kehityskumppani on Houston Inc., joka on jo aiemmin kehittänyt palvelun mobiilisivuston ja ylläpitää sitä edelleen. Pitkäaikainen kumppanuus laajenee nyt kattamaan koko Oikotie Asunnot.

"Asumisen elinkaaren eri vaiheet elävät vahvasti verkossa, ja Oikotie Asuntojen tavoitteena on tarjota niihin kaikkiin monipuolisia ja uudenlaisiakin sisältöjä. Haluamme olla paras palvelu sekä asuntoa etsiville että asunnonmyyjille. Teknologinen kehityksemme siirtyy nyt uuteen vaiheeseen, jossa haemme yhteistyöltä myös uudentyyppistä toimintatapaa sekä osaamista", Marja-Leena Tuomola linjaa.

Houstonille Oikotie Asunnot -sopimus on osoitus luottamuksesta ja luonteva tapa syventää yhteistyötä.

"Olemme tehneet Oikotie Asuntojen kanssa jo tähänkin mennessä tiivistä yhteistyötä, joka nyt syvenee todelliseksi kumppanuudeksi. Meille tämä on hieno mahdollisuus", kommentoi Houston Inc.:n toimitusjohtaja Tomi Ruotimo.