Lehdistötiedote 8.10.2014

Ilta-Sanomat ja Viasat ovat sopineet yhteistyöstä, jossa NHL-otteluiden kohokohdat ja jääkiekkoaiheinen keskusteluohjelma Pelipäivä siirtyvät julkaistavaksi ISTV:ssä osoitteessa www.istv.fi/pelipaiva.  

NHL:n maalikoosteet ja suomalaisten uroteot maailman kovimmassa kiekkoliigassa saadaan verkkoon heti aamusta, kun ottelukierros on käyty. Myös Jokereiden kohokohdat KHL-liigassa on saatavilla pian otteluiden jälkeen. NHL-kausi pyörähtää käyntiin torstaina. Yhteistyön myötä myös Viasat Hockey Finlandin Pelipäivä-talkshow keulakuvanaan jääkiekkoselostaja Antti Mäkinen siirtyy julkaistavaksi uuden sivuston alla.

“Olemme panostaneet jääkiekkoon tunteella ja rakkaudella. SM-liigasta tarjotaan jo kiekkofaneille loistava sisältökattaus: kohokohdat, ottelukoosteet, kolme viikoittaista ohjelmaa sekä muutamat suorat ottelulähetykset. Nyt pystymme tarjoamaan kiekkofaneille myös NHL:n ja KHL:n kohokohdat. Näytämme kohokohdat myös CHL:n suomalaisjoukkueiden otteluista jokaisen kierroksen jälkeen”, urheilutoimituksen esimies Vesa Rantanen kertoo.

"Kun vielä julkaisemme Urheilusanomien digitaalisessa palvelussa ammattilaisten analyysit kaikista SM-liigan otteluista, on IS käytännössä koti kaikelle seurajääkiekolle Suomessa. Urheilusanomien NHL-kirjeenvaihtaja seuraa NHL:ää päivittäin, ja tätä kerrontaa videot rikastuttavat erinomaisesti", Rantanen jatkaa. 

"Alkavan NHL-kauden ja Jokereiden KHL-taipaleen alkamisen myötä etsimme parhaan mahdollisen julkaisupartnerin avoimen katselun tuotannoillemme. Uskomme yhteistyön ISTV:n urheilun kanssa tukevan meitä erinomaisesti tuodessamme tulevaisuuden urheiluviihdekonsepteja suomalaisille", toteaa Viasat Finlandin toimitusjohtaja Johannes Leppänen.

Perjantai- ja lauantaiaamuisin ISTV:ssä nähtävässä Viasat Hockey Finlandin Pelipäivä-talkshowssa ruoditaan NHL-asiat poikki ja pinoon asiantuntemuksella ja intohimolla.

Mahdollisuuksien mukaan ISTV näyttää yhteistyössä Viasatin kanssa kohokohdat myös La Ligan, Serie A:n ja Golfin kiinnostavimmista tapahtumista.

Ilta-Sanomat tavoittaa verkossa noin 3 miljoonaa eri kävijää viikossa ja on TNS Metrixin mukaan Suomen suurin uutissivusto ja mobiilipalveluiden markkinajohtaja. Liikkuva kuva on voimakkaasti kasvava alue Ilta-Sanomien digitaalisissa kanavissa. Ilta-Sanomat tuottaa lyhyiden uutisvideoiden ohella ISTV:hen lähes kahtakymmentä säännöllistä ohjelmaformaattia.

Lisätietoja:

Urheilutoimituksen esimies Vesa Rantanen, Ilta-Sanomat, p. 040 720 7309
Kustantaja ja vastaava päätoimittaja Tapio Sadeoja, p. 09 122 3400
Consumer Offering Manager Antti Nikkanen, Viasat Finland, p. 040 722 8309

Ilta-Sanomat on Suomen toiseksi suurin sanomalehti, suurin iltapäivälehti ja mobiilipalvelujen markkinajohtaja. Iltasanomat.fi tavoittaa viikossa noin 3 miljoonaa eri kävijää. Yhteensä Ilta-Sanomien mediaperheen tuotteet tavoittavat yli 3,1 miljoonaa suomalaista viikoittain.

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin.