Lehdistötiedote 4.11.2014

Minna Kelonen on nimitetty 1.12. alkaen Sanoma Media Finlandin Kuluttajamyynti ja asiakkuudet -yksikön telemyyntikanavan johtajaksi. Hän siirtyy Sanoman palvelukseen Manpower Business Solutions Oy:stä.

Minna Kelonen (42) saa johdettavakseen Suomen tavoittavimman ja monikanavaisimman mediatalon kuluttajamyynnin telemyyntikanavan. Sanoma Media Finlandilla on omat telemyyntitoimistot Vantaan Sanomalassa ja Oulussa, minkä lisäksi telemyyntiä tehdään myös valittujen kumppanien kanssa.

Minna Kelonen siirtyy Sanomalle Manpower Business Solutions Oy:stä, jossa hän on muun muassa toiminut myyntijohtajana ja liiketoiminnan johtajana. Hän on vastannut liiketoiminnan johtamisen lisäksi contact center -liiketoiminnan kehittämisestä ja suurasiakasmyynnistä.

”Kehitämme määrätietoisesti kaikkia myyntikanaviamme vastaamaan kuluttajien muuttuviin tarpeisiin ja digitalisoituvaan asioimiseen. Telemyynti on ylivoimaisesti merkittävin myyntikanavamme. Minna Kelosen vahva johtamis- ja myyntiosaaminen sekä kokemus tuottavasta ja tehokkaasta contact center -toiminnasta auttavat meitä tarjoamaan suomalaisille viihdyttäviä ja vaikuttavia mediatuotteitamme entistä toimivammin tavoin”, Kuluttajamyynti ja asiakkuudet -yksikön myyntikanavista vastaava johtaja Anne Koski sanoo.

”Sanoman mediat tavoittavat viikon aikana lähestulkoon kaikki suomalaiset. Lisäksi yhtiön tunnetuilla brändeillä ja sisällöntekijöillä on läheinen suhde yleisöihinsä. Tämä antaa meille telemyynnissä hienot lähtökohdat lähestyä eri kohderyhmiämme juuri heitä puhuttelevien mediatuotteiden merkeissä. Tavoitteeni on, että asiakkaamme kokevat myös myynnin yhteydenotot palveluna”, Minna Kelonen kertoo.

Lisätiedot
Viestintäjohtaja Hanna Johde, Sanoma Media Finland, p. 040 673 8977

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset.

Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.