Me Naisten uudistuksessa on haluttu entisestään vahvistaa brändin keskeisiä elementtejä eli hyväntuulisuutta, huumoria ja nautinnollisuutta. Tavoitteena on tarjota lukijoille entistä parempi elämys ja houkutella brändin pariin myös uusia tutustujia. Lehden lisäksi uusi ilme näkyy myös Menaiset.fi:ssä.

”Haluamme, että torstai on lukijoillemme viikonpäivistä paras, koska silloin ilmestyy Me Naiset. Ulkoasumme päivittäminen on osa laajempaa uudistumista, jossa haluamme rakentaa brändistämme Suomen johtavan naisten puheenaihemedian”, päätoimittaja Johanna Lahti sanoo. 

Me Naiset on Suomen ylivoimaisesti suurin naisten viikkolehtibrändi, ja se tavoittaa eri kanaviensa kautta koko ajan kasvavan joukon naisia. Tuoreimmassa Kansallisessa Mediatutkimuksessa (KMT Lukija syksy 2013/kevät 2014) brändin kokonaistavoittavuus oli 433 000 henkilöä. Mittauksen jälkeen Me Naisten digitaalisten kanavien kävijämäärät ovat kasvaneet voimakkaasti.

”Lukijamme haluavat saada aina vain enemmän sisältöä helposti käytettävässä muodossa. Tuotammekin jatkuvasti huippukiinnostavaa sisältöä verkkoon ja mobiiliin, mutta satsaamme vahvasti myös printtiin. Syykin on selvä: joka viikko yli 300 000 naista odottaa omaa suosikkilehteään ja viettää sen parissa keskimäärin reilusti yli tunnin”, Johanna Lahti kertoo.

Me Naisten uuden visuaalisen ilmeen suunnittelusta vastasi AD Reetta Timonen. Yhtä aikaa ulkoasu-uudistuksen kanssa Me Naisten tekeminen siirtyi Sanoman uuteen NewsGate-toimitusjärjestelmään, joka mahdollistaa entistä sujuvamman monikanavajulkaisemisen.

Lisätietoja antaa:
Päätoimittaja Johanna Lahti, Me Naiset, puh. 09 120 5723