Lehdistötiedote 8.4.2014

Ilta-Sanomien lifestyle-osiot asuminen, muoti&kauneus, matkat, perhe, hyvä olo ja lemmikit ovat uudistuneet niin verkossa kuin mobiilissakin. Ulkoasun lisäksi myös osioiden sisältöjä on kevään aikana terävöitetty ja ne ovat rikkoneet useampana viikkona sivunäyttöennätyksensä. 

”Keskitymme asumisessa yhä enemmän hyödyllisiin vinkkeihin sekä sisustusideoihin ja inspiraatioon yleisten asumiseen liittyvien ilmiöiden ja aiheiden ohella. Tarjoamme myös helppoja ohjeita kodin ja huonekalujen tuunaukseen sekä ratkaisuja arjen kotipulmiin”, Ilta-Sanomien lifestyle-osioista vastaava toimituspäällikkö Iina Artima-Kyrki kertoo uudistuksesta.

Tervetuloa kotiin -ohjelmasta tuttu sisustussuunnittelija Seija Strand on aloittanut asumisosion bloggaajana. Lisäksi Ilta-Sanomien lifestyletuottaja Ulla-Maija Lähteenmäki jakaa viikoittain omia sisustusideoitaan. Taloushallinnon ammattilainen Terhi Majasalmi antaa puolestaan rahanarvoisia ja konkreettisia neuvoja oman talouden- ja kulutuksen hallintaan.

Muoti&kauneus osiossa julkaistaan päivittäin testien ja vinkkien ympärille tehtyjä hius- ja kauneusjuttuja. Uusista muoti-ilmiöistä kirjoittaa joka viikko muun muassa stailaaja Teri Niitti.

”Muodissa ja kauneudessa pääpaino on uusissa muoti-ilmiöissä ja oman tyylin löytämisessä. Inspiraation ja ohjeiden lisäksi esittelemme kuumimmat trendit sekä tarjoamme tyylivaihtoehtoja jokaisen kukkarolle. Myös lukijat ovat vahvasti mukana tuottamassa sisältöä niin muotiin kuin asumiseenkin, Artima-Kyrki sanoo. 
”Emme tee muotia tai sisustamista otsa rypyssä. Ideoiden pitää olla kekseliäitä ja jopa hauskoja”, hän lisää.

Matkat-osio tarjoaa inspiraatiota eksoottisiin unelmalomiin sekä uusia ideoita tuttuihin kohteisiin Suomessa ja maailmalla. Luvassa on päivittäin juttuja suomalaisten suosimista kohteista sekä uutisia muista matkailuun liittyvistä aiheista. 

Hyvästä olosta löytyy lukuisten terveysuutisten lisäksi vinkkejä parempaan arkeen ja jaksamiseen. Jokaiseen lifestyle-osioon tehdään myös isompia teemakohtaisia juttupaketteja. Tällä hetkellä ajankohtaisia ovat asumisen Kevätkoti-teema sekä hyvän olon Kesärutistus.

Kuluneen kevään aikana Ilta-Sanomien lifestyle-osiot ovat kiinnostaneet lukijoita enemmän kuin koskaan aiemmin. Teema-osiot, mukaan lukien Ruokala, autot ja digi, ovat rikkoneet useampana viikkona sivunäyttöennätyksensä. Parhaimmillaan kaikilla teemaosioilla on ollut yhteensä yli 13 miljoonaa sivunäyttöä viikossa.

Suomen suurimmaksi noussut ruokaan ja resepteihin keskittyvä sivusto, Ilta-Sanomien Ruokala, teki viime viikolla yhden kaikkien aikojen parhaan viikkonsa kävijämäärissä mitattuna. Eri selaimissa mitattuna viikko oli kaikkien aikojen paras.

Ravintola- ja ruoka-alan uusimpien uutisten lisäksi Ruokalasta löytyy tällä hetkellä yli 14 000 reseptiä.

”Ilta-Sanomien lifestyle-osioiden suosio osoittaa, että lukijat kaipaavat inspiraatiota ja helpotusta arkeensa. Lifestyle-osioiden tarjoamat selkeät aihekokonaisuudet houkuttavat pariinsa hyödyllisten vinkkien ja viihteen pariin”, Artima-Kyrki toteaa.

Lisätietoja:
Toimituspäällikkö Iina Artima-Kyrki, Ilta-Sanomat, p. 09 122 3517

Ilta-Sanomat on Suomen toiseksi suurin sanomalehti, suurin iltapäivälehti ja mobiilipalvelujen markkinajohtaja. Iltasanomat.fi tavoittaa viikossa yli 2,6 miljoonaa eri kävijää.  

Yhteensä Ilta-Sanomien mediaperheen tuotteet tavoittavat lähes 3 miljoonaa suomalaista viikoittain.

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin.

Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.