Joulukuun 10. päivä jokaisella äänellä on merkitystä. Silloin ratkeaa mitkä kymmenen ideaa jatkavat Sanoma Learning Lab -innovaatio-ohjelman finaaliin. Tilaisuutta voi seurata suorana netissä, ja kuka tahansa voi äänestää: kilpailun osallistujat, oppilaat ja koulut ympäri Euroopan sekä tietysti koko suuri yleisö.

Uudenlainen innovaatio-ohjelma, Sanoma Learning Lab, huipentuu suorassa nettilähetyksessä 10. joulukuuta. Learning Lab kokoaa yhteen 170 opettajaa, oppilasta, rehtoria ja Sanoman työntekijää viidestä maasta tavoitteenaan luoda oppimistuotteita, jotka parantavat oppimistuloksia, tehostavat oppilaiden sitoutumista ja lisäävät opettajien työtehoa.

Lähetyksen isännät, John Martin ja Johan Merlevede Sanoma Learningistä, esittelevät kaksi finalistia jokaisesta osallistujamaasta eli Suomesta, Belgiasta, Puolasta, Ruotsista ja Hollannista. Yleisö saa äänestää ja valita kustakin maasta parhaan ehdokkaan jatkoon.

Voittajajoukkueet pääsevät Sanoma Learning Lab -leirille Amsterdamiin 15.–18. joulukuuta. Leirillä jokainen joukkue pääsee kehittämään ideansa prototyypiksi, josta voi tulla kouluissa käytettävä oppimistuote.

Tervetuloa seuraamaan englanninkielistä webinaaria 10. joulukuuta klo 20–21 osoitteessa webinar.sanomalearninglab.com.