Taloussanomien mobiililukijoiden määrä on kasvanut voimakkaasti vuoden aikana. Tänä syksynä Taloussanomia on lukenut mobiilisti useana viikkona yli 300 000 ihmistä. Kaikkiaan lehdellä on keskimäärin 750 000 eri viikkolukijaa, joten Taloussanomien asema maan suurimpana verkon talouslehtenä on entisestään vahvistunut.

"Maailmassa on kaksi alaa, joiden seuraajat haluavat saada tietonsa reaaliajassa: urheilu ja talous. Älypuhelinten yleistyminen on vain korostanut tätä lukutottumusten muutosta", sanoo Taloussanomien toimituspäällikkö Petri Korhonen.

Taloussanomien lukijat aukaisevat kännykkänsä tai tablettitietokoneensa jo aamuvarhain, ja viimeiset silmäykset uutisotsikoihin luodaan illalla ennen nukkumaanmenoa.

"Tavoitettavuus on selvästi tämän vuoden trendi. Ensimmäistä kertaa kesälomatkaan eivät vähentäneet verkkolehtien lukemista. Niitä luetaan siellä missä ollaan, sillä välineellä mikä on mukana", Petri Korhonen kertoo.

Nyt Taloussanomien mobiililukeminen vauhdittuu uudella sovellusvaihtoehdolla. 
Taloussanomilla ja uutistoimisto Startelilla on ollut jo ennestään oma iOS-sovelluksensa Apple-laitteille. Nokian Lumia-käyttäjiltä saadun palautteen perusteella Taloussanomat on tehnyt ensimmäisen Windows Phone -sovelluksensa. Se on ladattavissa maksutta täältä: http://www.windowsphone.com/fi-fi/store/app/taloussanomat/7302e277-af24-420f-88fe-c0042b9e0871.