Lehdistötiedote 20.12.2013

Sanoma on ostanut 25 prosentin osuuden Mobiilimarkkinointi Routa Oy:stä. Yritysjärjestelyn tavoitteena on kehittää Sanoman pienille ja keskisuurille yrityksille tarjoamaa palveluvalikoimaa. 

”Nopeasti kasvava Routa on edelläkävijä digitaalisten markkinointiratkaisujen tarjoajana. Yrityskauppa ja sen myötä vahvistuva yhteistyö on merkittävä edistysaskel Sanoma Media Finlandin strategiassa palvella paremmin ja laajemmin suomalaisia pk-yrityksiä. Jo aiemmin syksyllä julkistimme yhteistyösopimuksen Googlen kanssa. Roudan kanssa tehtävä yhteistyö mobiilimarkkinoinnin saralla on tälle luontevaa jatkoa”, myynnin kehitysjohtaja Jarkko Kyttänen Sanoman Suomen-mediatoiminnoista toteaa. 

”Olen todella iloinen ja ylpeä tästä yritysjärjestelystä ja yhteistyöstä Sanoman kanssa. Roudan tavoitteena on mobilisoida pk-yritysten verkkomainonta ja tätä missiota tulemme nyt toteuttamaan parhaan mahdollisen kumppanin kanssa. Yhtiöiden tarjoomat, resurssit ja osaamiset täydentävät loistavasti toisiaan. Tulemme rakentamaan yhdessä markkinoiden vakuuttavimman mediatarjooman pk-sektorin yrityksille”, Routa Oy:n toimitusjohtaja Jani Leppänen sanoo.

Lisätietoja:
Myynnin kehitysjohtaja Jarkko Kyttänen, Sanoman Suomen-mediatoiminnot, p. 040 703 5190
Toimitusjohtaja Jani Leppänen, Mobiilimarkkinointi Routa Oy, p. 050 444 0880    

Sanoman Suomen-mediatoiminnot muodostavat 1.1.2014 alkaen uuden yhtiön. Sanoma Media Finland Oy on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin. 

Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.

Routa on pk-sektorin mobiili- ja verkkomediamainontaan erikoistunut toimisto, jossa työskentelee 50 henkilöä Turussa ja Porissa. Routa tuottaa muun muassa mobiililaitteille skaalautuvia kotisivuja, räätälöityjä mobiilipalveluita sekä mitattavaa verkko- ja mobiilimainontaa.