Lehdistötiedote 2.10.2013
Sanoma Magazinesin tytäryhtiö Sanoma Tekniikkajulkaisut Oy on päättänyt lopettaa 3T- ja Kodinrakentaja-lehtien kustantamisen.

3T:n viimeinen numero ilmestyy 13.12. ja Kodinrakentajan 11.12. Sanoma Tekniikkajulkaisut jatkaa edelleen Suomen johtavan rakennusalan uutislehden Rakennuslehden sekä Talotekniikka-lehden kustantamista.

”Lopetettavien lehtien pidemmän aikavälin tuloskehityksen saaminen taloudellisesti kannattavalle uralle on osoittautunut mahdottomaksi nykyisessä markkinatilanteessa. Vuonna 2012 lanseeratun 3T:n mediamyynti on kärsinyt sekä yleisen taloustilanteen heikkoudesta että suomalaisen ICT-alan rakennemurroksesta. Panostamme jatkossa entistä voimakkaammin toimialojensa johtaviin asiantuntijalehtiin Rakennuslehteen ja Talotekniikkaan”, Sanoma Tekniikkajulkaisujen päätoimittaja Veijo Käyhty sanoo.

3T:n ja Kodinrakentajan toimituksissa on käyty yhteistoimintaneuvottelut. Lehtien lopettamisen myötä Sanoma Tekniikkajulkaisuissa loppuu seitsemän työtehtävää. Kahdelle henkilölle on voitu tarjota uutta tehtävää Sanoma Magazinesissa ja yhdelle Sanoma Tekniikkajulkaisujen palveluksessa.
  
 
Lisätiedot
toimitusjohtaja
Anu Nissinen
Sanoma Media Finland
puh. 010 707 7000 
 

Sanoma Magazines on voimakkaasti kehittyvä monikanavainen mediatalo. Intohimomme on ainutlaatuisten sisältöjen, houkuttelevien brändien ja palvelevien mediaratkaisujen kunnianhimoinen kehittäminen. Yli neljästäkymmenestä brändistä muodostuva tuotevalikoimamme kattaa aihealueet lifestylesta huipputekniikkaan ja tarjoaa elämyksiä, tietoa ja viihdettä miljoonille suomalaisille. Sanoma Magazines on Suomen suurin aikakauslehtikustantaja sekä johtava lasten ja nuorten julkaisujen tekijä.

Sanoma Magazines on osa Sanomaa. Sanoma on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.