Muut tiedotteet 13.2.2013 13:12

Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeen tavoitteena on kerätä lahjoituksina 30 miljoonaa euroa uuden lasten erikoissairaanhoitoon keskittyvän huippuyksikön rakentamiseksi. Sanoma on mukana hankkeessa markkinointiyhteistyökumppanina.

Uusi Lastensairaala 2017 -yhteistyömalli on Suomessa poikkeuksellinen: säätiö ottaa vastuulleen rakennushankkeen, joka perinteisesti kuuluu sairaanhoitopiirille. Ilman yksityistä rahoitusta uuden lastensairaalan rakentaminen siirtyisi pitkälle tulevaisuuteen.

Aloitteen takana on vahva joukko yritysmaailman vaikuttajia. Hankkeen perustajalahjoittaja on Oy Hartwall Ab.  Talkookumppaneina toimivat Sanoma, BOB Helsinki, OMD Finland ja viestintätoimisto Myy alihankkijoineen.

Jokainen euro on tärkeä: yritysten lisäksi lahjoittajiksi toivotaan myös yksityishenkilöitä.

”Tarjoamme hankkeelle näkyvyyttä medioissamme, jotka tavoittavat suuren osan suomalaisista päivittäin”, korostaa Sanoma Media Finlandin toimitusjohtaja Anu Nissinen.   

Uusi Lastensairaala 2017
Facebookissa

Sanoma innostaa, jakaa tietoa ja yhdistää. Sanoma on kuluttajamediaan ja oppimiseen keskittyvä johtava eurooppalainen konserni. Tuomme päivittäin tietoa, elämyksiä, oppimiskokemuksia ja viihdettä miljoonille ihmisille. Palveluksessamme on yli 10 000 ammattilaista noin 20 maassa. Vuonna 2012 konsernin liikevaihto oli 2,4 miljardia euroa. Sanoman osake on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.