Lehdistötiedote 8.3.2013

Baltian suurin autokauppaportaali Auto24 ja viron merkittävimpiin kuuluva moottoriurheilukeskus Audruring ovat solmineet laajan, kymmenvuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Pärnun lähellä sijaitseva keskus muuttaa nimensä Auto24ringiksi. Rata tarjoaa paitsi kansainvälisiä ja viron mestaruussarjan kilpailuja, myös mahdollisuuden eri tasoisille kuljettajille kokeilla ajotaitojaan joko omilla ajoneuvoillaan tai radalta vuokrattavilla kilpa-autoilla. Yhteistyösopimus julkistettiin tänään Virossa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa, jossa paikalla oli myös Viron Autourheiluliiton juuri valittu puheenjohtaja, entinen rallin maailmanmestari Ari Vatanen.

"Auto24:n kannalta autoilun ja moottoriurheilun suosion säilyminen Virossa on erittäin tärkeää. Tässä merkittävää roolia näyttelee Auto24ringin kaikille tarjoama mahdollisuus testata turvallisesti omia ajotaitojaan", sanoo AS Sanoma Balticsin toimitusjohtaja Margus Tomberg.

"Asiakaskunnasta alkaen Auto24:llä ja Audruringillä on paljon yhteistä. Uskon, että tämä kahden yhtiön pitkäaikainen yhteistyösopimus tuottaa paljon enemmän kuin vain osiensa summan. Odotan innolla yhteistyötä Auto24:n kanssa ja olen vakuuttunut siitä, että myös molempien osapuolien asiakkaat pääsevät hyötymään tästä sopimuksesta", sanoo Auto24ringin johtaja Andres Hall.

Auto24 on Viron merkittävin autourheilun tukija ja palvelu tukee mm. Baltian suurinta autourheilutapahtumaa Auto24 Rally Estoniaa.

Lisätietoja:
Johtaja Andres Hall, Auto24ring, p. +372 516 8582, andres@audruring.ee
Toimitusjohtaja Margus Tomberg, AS Sanoma Baltics, p. +372 620 8884, margus.tomberg@sanoma.ee

Auto24-palvelua tuottava AS Sanoma Baltics on osa Sanoma Digital Finlandia, joka kokoaa yhteen Suomen suosituimpia internet-palveluita ja yli 200 sähköisen liiketoiminnan ammattilaista. Sanoma Digital kuuluu Sanoman Sanoma News -liiketoimintayksikköön. Sanoma on noin 20 maassa toimiva, monipuolisesti kuluttajamediaan ja oppimiseen keskittyvä vahva eurooppalainen konserni.