Kansainvälinen henkilöstöratkaisujen markkinajohtaja CareerBuilder ja Suomen suurin rekrytointipalvelu Oikotie.fi ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä CareerBuilderin ja Oikotien asiakkaat voivat vaivattomasti hyödyntää kummankin palvelun työpaikkalistauksia ja CV-tietokantoja.

“Yhteistyö Oikotien kanssa auttaa asiakkaitamme tavoittamaan entistä paremmin mahdollisia työntekijöitä eri puolilta Pohjoismaita − alueelta joka muodostaa parhaillaan erittäin dynaamisen ja kiinnostavan markkinan. Kansainvälisenä trendinä on työvoiman liikkuvuuden lisääntyminen, jolloin on entistä tärkeämpää tarjota niin työnantajille kuin työntekijöillekin helppoja, rajat ylittäviä ratkaisuja”, sanoo Brendan Sweeney, CareerBuildeerin Euroopan ja Lähi-idän -alueista vastaava kehitysjohtaja.

“Kumppanuutemme CareerBuilderin kanssa tarjoaa suomalaisille asiakkaillemme mahdollisuuden löytää kiinnostavia kykyjä vaivattomasti eri puolilta maailmaa. Lisäksi suomalaiset hakijat löytävät uusia uramahdollisuuksia CareerBuilderin maailmanlaajuisen verkoston kautta”, sanoo Riikka Kouhi, Sanoma Digital Finlandin luokitellun ilmoittelun liiketoiminnasta vastaava johtaja.

“Tämä yhteistyökumppanuus vahvistaa merkittävästi arvolupaustamme Skandinaviassa,” sanoo Jorge Vasquez, CareerBuilderin Pohjoismaiden toiminnoista vastaava toimitusjohtaja. “Asiakkaamme hakevat harvoin osaajia vain yhdestä maasta. Nyt he voivat helposti tavoittaa useita potentiaalisia hakijoita Suomesta.”

Lisätietoja:
Riikka Kouhi
Director, Classifieds Business, Sanoma Digital Finland
040 558 2385
Riikka.kouhi@sanoma.com

Claire Jones / Olivia Calvert
+44 1865 770 381
careerbuilder@bottlepr.co.uk

Oikotie.fi
Oikotie Työpaikat on Suomen johtava rekrytointipalvelu, joka tavoittaa viikossa yli 100 000 eri kävijää. Vuonna 2012 sivustolla julkaistiin yli 40 000 työpaikkailmoitusta. Jokaisella ilmoituksella on keskimäärin 500 lukijaa ja kaiken kaikkiaan Oikotien työpaikkailmoituksia luettiin yli 15 miljoonaa kertaa vuonna 2012. Oikotien tarjonta kattaa myös Profiili-CV-tietokannan, rekrytointijärjestelmät ja rekrytointi-ilmoitukset Suomen johtavissa sanomalehdissä.

Oikotie.fi kuuluu Sanoma Digital Finlandiin ja on osa Sanomaa. Sanoma on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.

Lisätietoa osoitteesta http://tyopaikat.oikotie.fi/.

CareerBuilder®
CareerBuilder on kansainvälinen henkilöstöratkaisujen markkinajohtaja, joka auttaa yrityksiä tavoittamaan ja houkuttelemaan kiinnostavia osaajia. CareerBuilder.com on Yhdysvaltain suurin rekrytointisivusto, jolla on yli 24 miljoonaa eri kävijää ja jossa on tarjolla yli miljoona työpaikkaa ja 50 miljoonaa ansioluetteloa. CareerBuilder tekee yhteistyötä maailman merkittävimpiin kuuluvien työnantajien kanssa tarjoten palveluja työantajakuvan kehittämisestä palkitsemisjärjestelmiin ja rekrytointiratkaisuihin. Yli 10 000 verkkosivustoa, mukaanlukien esimerkiksi 140 sanomalehteä sekä MSN and AOL -portaalit, käyttävät CareerBuilderin patentoitua työpaikkahakua rekrytointisivuillaan.

CareerBuilder ja sen tytäryhtiöt toimivat Yhdysvalloissa, Euroopassa, Etelä-Amerikassa, Kanadassa ja Aasiassa. Lisätietoa osoitteesta www.careerbuilder.com.