Me Naiset kääntää uuden lehden suomalaisten aikakauslehtien historiassa, kun se alkaa ilmestyä myös mobiilisti. Uuden Me Naiset Plus -sovelluksen ansiosta valtakunnan suurimman naisten viikkolehden vauhdikkaasta sisällöstä voi nyt nauttia älypuhelimella ajasta ja paikasta riippumatta. 

Me Naiset Plus yhdistää iPhonen ruudulle viikoittain ilmestyvän paperisen lehden parhaat palat ja jatkuvasti päivittyvät sisällöt, kuten  tv-vinkit ja horoskoopin. Mobiililehti tarjoaa lukijalleen ajankohtaisia henkilöitä, vahvoja elämäntarinoita, sykähdyttäviä puheenaiheita sekä parhaat vinkit muodin, kauneuden, hyvän olon ja ruuan maailmasta.

”Jatkossa Me Naisten maailmaan voi uppoutua helposti missä ja milloin tahansa. Olemme aiempaa kiinteämmin mukana lukijoidemme elämässä: kännykän kautta voi hakea päivän reseptin, piristyä Epäolennaisten legendaarisen Muotinurkan parissa tai paneutua suosittuihin jatkokertomuksiimme. Mobiiliversio täydentää hienosti printtilehdestä, erikoisnumeroista, verkkopalvelustamme, blogeista ja Facebook-sivuistamme muodostuvaa brändikokonaisuutta”, päätoimittaja Johanna Lahti sanoo.

Me Naisten mobiiliversion voi ostaa torstaisin ilmestyvinä irtonumeroina tai sisällyttää sen pienestä lisämaksusta tilaukseen, jolloin käyttöönsä saa lehden lisäksi kaikki sähköiset lukukanavat. Mobiililehdet ovat ladattavissa ilmaiseksi 7.5. saakka.

”Haluamme tarjota lukijoillemme uusia ja houkuttelevia tapoja nauttia suosikkilehdistään myös sähköisten päätelaitteiden kautta. Me Naiset Plus on erinomainen osoitus siitä, että sisällön runsauteen ja vahvaan visuaalisuuteen perustuva naistenlehti muuntuu myös houkuttelevaksi ja helposti käytettäväksi mobiilipalveluksi. Digitaalisten jakelukanavien ansiosta aikakaussisällöt ovat läsnä lukijoidensa elämässä aivan uudella tavalla ja rytmillä. Se tarjoaa meille innostavan lähtökohdan luoda uudenlaisia palveluja ja liiketoimintaa tunnettujen brändiemme sekä laadukkaiden sisältöjemme ympärille”, Sanoma Magazinesin toimitusjohtaja Clarisse Berggårdh kertoo.

Me Naiset Plus on suunniteltu Sanoma Magazinesin omien asiantuntijoiden voimin. Se on ensimmäinen suomalainen naistenlehti iPhonessa ja yksi ensimmäisiä koko maailmassa. Samalla tekniikalla on toteutettu muun muassa New Yorkerin, Men´s Healthin ja National Geographicin iPhone-versiot.

”Me Naisten mobiiliversio on ensimmäinen tänä vuonna julkistettavista uusista maksullisista digitaalisista palveluistamme. Laaja brändivalikoimamme sekä erilaiset kohderyhmämme antavat meille erinomaiset mahdollisuudet laajentaa tarjontaamme digitaalisiin tuotteisiin”, Clarisse Berggårdh toteaa.

Me Naiset Plus ilmestyy torstaisin yhtä aikaa printtilehden kanssa. Osa sovelluksen sisällöstä päivittyy päivittäin. Sovellus on ladattavissa App Storessa, hakusana Me Naiset.

Lisätiedot

päätoimittaja
Johanna Lahti
Me Naiset
puh. 09 120 5723

johtaja
Eero Anhava
Digitaaliset julkaisut
puh. 09 120 5564

Me Naiset on Suomen suurin naisten viikkolehti, joka on täynnä koskettavia tarinoita, hyväntuulisuutta, tuoreimpia trendejä, elämänmakuista ajattelua ja ennakkoluulotonta asennetta. Me Naisilla on 413 000 lukijaa (KMT Lukija 2012) ja sen levikki on  138 594 (Levikintarkastus 2012).  

Sanoma Magazines on voimakkaasti kehittyvä monikanavainen mediatalo. Intohimomme on ainutlaatuisten sisältöjen, houkuttelevien brändien ja palvelevien mediaratkaisujen kunnianhimoinen kehittäminen. Yli neljästäkymmenestä brändistä muodostuva tuotevalikoimamme kattaa aihealueet lifestylesta huipputekniikkaan ja tarjoaa elämyksiä, tietoa ja viihdettä miljoonille suomalaisille. Olemme Suomen suurin aikakauslehtikustantaja sekä johtava lasten ja nuorten julkaisujen tekijä.

Sanoma Magazines on osa Sanomaa. Sanoma on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.