Lehdistötiedote 30.10.2013

Sanoma News investoi verkossa nopeasti nousevaan tv-opaspalvelu Iltapuluun. Käyttäjiensä vankan suosion saavuttanut Iltapulu korvaa Iltasanomat.fi:ssä nykyisin olevan tv-oppaan. Yhteistyön myötä Iltapulu tulee saamaan runsaasti näkyvyyttä kaikissa Ilta-Sanomien kanavissa.

”Iltapulu palvelee parhaalla mahdollisella tavalla käyttäjien yksittäistä tarvetta: tietää, mitä ohjelmaa 12 vapaassa jakelussa olevaa kanavaa tällä hetkellä tarjoavat. Palvelu istuu erinomaisesti Ilta-Sanomien rinnalle ja toimii loistavasti myös mobiilissa, jossa Ilta-Sanomat on Suomen markkinajohtaja”, kertoo verkon kaupallinen johtaja Timo Rinne Ilta-Sanomista.

Tällä hetkellä Iltapululla on 80 000 eri käyttäjää viikossa ja se on noussut nopeasti markkinakakkoseksi hyvin pienin markkinointiponnistuksin. Yhteistyön Ilta-Sanomien kanssa uskotaan nostavan palvelun nopeasti markkinajohtajaksi. Tällä hetkellä Ilta-Sanomat julkaisee jo suosituinta painettua tv-opasta, IS TV-lehteä.

”Iltapulu on vielä alkutaipaleella, mutta sillä on erinomaiset kasvumahdollisuudet. Lisäksi meillä on kova usko yrittäjiin ja heidän näkemyksiin siitä, miten tällä alueella pärjätään”, Rinne sanoo.

Sanoman strategiaan kuuluu etsiä jatkuvasti kasvualueita ja startup-yrityksiä, jotka voivat saavuttaa omat tavoitteensa käyttämällä hyväksi Sanoman vahvuuksia. Sanoman Suomen suosituimpiin kuuluvien palveluiden kautta aloittavat yritykset voivat tavoittaa suuren yleisön ja saada palveluilleen runsaasti käyttäjiä niin verkossa kuin mobiilissa.

”ltapulu on tuoreen kyselyn perusteella erittäin pidetty palvelu käyttäjiensä keskuudessa, mutta suurin osa suomalaisista ei vielä ole palvelusta kuullutkaan. Sanoma-yhteistyön tuoman näkyvyyden myötä kaikki saavat mahdollisuuden oppia tuntemaan Iltapulun”, palvelun perustanut Anssi Kiviranta kertoo.

Iltapulu on jo toinen Kivirannan perustama tv-opaspalvelu. Myytyään edellisen, Telkku.comin, Kiviranta ryhtyi kehittämään käyttäjiä entistä paremmin palvelevaa Iltapulua. Yksinkertaisen perusnäkymän lisäksi Iltapulu tarjoaa ohjelmien esittelyt sekä elokuvien trailereita ja arvioita. Palvelu löytyy osoitteesta www.iltapulu.fi.