Sanoma Magazinesin valikoimaan kuuluva tekniikan viikkolehti 3T laajentaa sisältöään sekä vahvistaa asemaansa tekniikan alan ammattilaisten rekrytointikanavana aloittamalla laajan yhteistyön Taloussanomat-Startelin ja Oikotie Työpaikkojen kanssa. Lehden uudeksi päätoimittajaksi on nimitetty Veijo Käyhty.

3T:n sisältö laajenee tuntuvasti, kun Sanoma Newsiin kuuluva Taloussanomat-Startel alkaa tuottaa niin lehden painettuun versioon kuin digitaalisiin kanaviinkin sekä kotimaista että kansainvälistä tekniikan ja talouden ajankohtaissisältöä. Sisältöyhteistyöhön liittyvät myös Sanoma Magazinesin tekniikkalehdet MB ja Tietokone, minkä myötä 3T:ssä aletaan julkaista muun muassa lukijoiden toivomia uusimman kuluttaja- ja ammattitekniikan testejä ja vertailuja.

”3T:n lukijat saavat jatkossa nauttia aiempaa monipuolisemmasta ja syvällisemmästä sisällöstä. Lehden toimitus saa vahvistuksekseen Suomen parhaiden joukkoon lukeutuvat talous- ja teknologiajournalismin ammattilaiset. Sisältöyhteistyö ei missään nimessä tarkoita samojen juttujen kierrättämistä mediasta toiseen, vaan 3T tarjoaa lukijoilleen jatkossakin uniikkia, asiantuntevalle kohderyhmällemme räätälöityä sisältöä", 3T-lehden uusi päätoimittaja Veijo Käyhty sanoo.

”Taloussanomat-Startelin erikoisosaaminen takaa varmasti sellaisen journalistisen tason, johon vaativinkin 3T:n lukija on tyytyväinen. Suomen suurimpaan talousuutispalveluun kuuluvat myös Digitoday ja ITviikko”, Taloussanomien ja Ilta-Sanomien kustantaja ja vastaava päätoimittaja Tapio Sadeoja sanoo.  

Sanoman laajaa media- ja tuotevalikoimaa hyödyntävä yhteistyö ulottuu myös 3T:n rekrytointimyyntiin, joka siirtyy sekä painetun lehden että 3T:n verkkopalvelun osalta Oikotie Työpaikkoihin. Samalla myös 3T:n verkkopalvelun työpaikkaosion kehitystyö siirtyy Oikotielle. 

”Oikotie Työpaikat on Suomen johtava rekrytointipalvelu verkossa. 3T-yhteistyö tarjoaa meille hienon mahdollisuuden tavoittaa teknologia- ja IT-alan työnhakijat ja työnantajat entistä kattavammin. Yhteistyön avulla pystymme tarjoamaan sekä Oikotie Työpaikkojen että 3T:n asiakkaille laajempaa näkyvyyttä ja uusia ratkaisuja rekrytointi-ilmoitteluun”, Sanoma Digitalin liiketoimintajohtaja Marja-Leena Tuomola sanoo.   

”Sanomalla on sekä huikeaa sisältöosaamista että ainutlaatuisen monikanavainen ja laaja mediavalikoima. Hyödyntämällä näitä vahvuuksia tekniikan alan osalta teemme 3T:stä markkinoiden monipuolisimman ja asiantuntevimman tekniikan alan ajankohtaismedian, joka palvelee entistä paremmin niin lukijoitaan kuin ilmoittaja-asiakkaitakin”, Sanoma Magazinesin aikakauslehtien kustantaja Riitta Pollari toteaa.

Veijo Käyhty 3T:n päätoimittajaksi

Veijo Käyhty on nimitetty tekniikan viikkolehden 3T:n päätoimittajaksi. Hän jatkaa myös Rakennuslehden, Talotekniikan ja Kodinrakentajan päätoimittajana.

Veijo Käyhty on toiminut Pohjoismaiden suurimman rakennus- ja kiinteistöalan uutis- ja ammattilehden Rakennuslehden päätoimittajana vuodesta 2005. Sitä ennen hän on työskenteli Sanoma Yritysjulkaisujen päätoimittajana ja johtajana.

Sanoma Tekniikkajulkaisujen toimitukset ovat marraskuun alusta osa Sanoma Magazinesin Aikakausmedia-yksikön Tekniikka, tiede ja autot -lehtiryhmää, jota johtaa vt. toimitusten esimies Jari Peltola.


Lisätietoja antavat:
kustantaja Riitta Pollari, Aikakausmedia, puh. 09 120 5305
päätoimittaja Veijo Käyhty, 3T, puh. 09 120 8601
kustantaja ja vastaava päätoimittaja Tapio Sadeoja, Taloussanomat ja Ilta-Sanomat,
puh. 040 507 7285
liiketoimintajohtaja Marja-Leena Tuomola, Sanoma Digital Finland, puh. 040 513 6630

3T on uusi tekniikan viikkolehti, joka käsittelee laaja-alaisesti teknologian, talouden ja työelämän ajankohtaisia aiheita ja ilmiöitä niin koko Suomesta kuin maailmaltakin. Se tuo uusia näkökulmia teknisten asiantuntijoiden ja päättäjien jokapäiväiseen työhön ja siinä menestymiseen. 3T:n mediakokonaisuuteen kuuluvat lehden lisäksi myös verkko- ja mobiilipalvelut. 3T ilmestyy 40 kertaa vuodessa. Se kuuluu Suomen johtavan aikakauslehtikustantajan Sanoma Magazinesin valikoimaan.

Taloussanomat on Suomen luetuin talouden verkkolehti. Suomen johtava talousuutistoimisto Startel tuottaa uutistoimistopalveluja sekä suoraan yrityksille että lukijoille mm. Taloussanomien ja verkkopalvelunsa kautta

Oikotie.fi/tyopaikat on Suomen johtava kaupallinen rekrytointipalvelu verkossa. Viime vuonna Oikotie työpaikkailmoituksia oli yhteensä 40 000 ja niitä luettiin noin 13 miljoonaa kertaa.

Sanomaa on yli 20 maassa monipuolisesti toimiva vahva eurooppalainen mediakonserni.