Sanoma Yritysjulkaisujen kustantama Nordea PB Magazine on valittu kansainvälisen asiakaslehtikilpailun finaaliin. Tänä vuonna lanseerattu PB Magazine on Nordea Private Bankingin asiakaslehti, joka keskittyy sijoittamiseen ja hyvään elämään.  

Nordea Private Banking Magazine on valittu The International Content Marketing Awards 2012 -kilpailun finaaliin. Lehti nousi kahdeksan parhaan joukkoon kategoriassa Best Finance Title. 

Kansainvälisen kilpailun järjestää Britannian asiakaslehtitalojen kattojärjestö The Content Marketing Association CMA, joka kuvaili tämän vuoden kisaa kaikkien aikojen kovatasoisimmaksi. Kilpailuun ottaa osaa 50 asiakaslehtitaloa viidestä maasta. Voittajat julkistetaan marraskuussa Lontoossa. 

Nordea PB Magazinelanseerattiin tammikuussa. Sijoittamisen ja hyvän elämän erikoislehti vie lukijansa ajankohtaisten ihmisten, kulttuuri-, taide- ja herkutteluhetkien­ sekä sijoittamisen­ hyötytiedon pariin. 

”Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, miten lehti kuvaa toimintaamme asiakkaille. Toivon, että lukijat kokevat lehden sekä hyödyllisenä että mielenkiintoisena uuden ajan aikakauslehtenä. Hyvään elämään tarvitaan monia tärkeitä asioita, sopivassa suhteessa”, Nordea Private Bankingin Suomen-maajohtaja Jukka Perttula sanoo. 

Lehden seuraava numero ilmestyy lokakuun lopussa, ja siinä käsitellään muun muassa varallisuudenhoidon juridiikkaa sekä avataan sijoittamisen sanastoa ja lähiaikojen näkymiä. Näkemyksiään varallisuudenhoidosta ja elämänasenteestaan kertovat muun muassa jääkiekkoilija Teemu Selänne, yrittäjä Jorma Lillbacka sekä Nordean sijoitusasiantuntijat Toni Teppala, Mats Hansson ja Nordea Private Bankingin lakiasiainjohtaja Sakari Wuolijoki

PB Magazinen on suunnitellut ja konseptoinut Sanoma Yritysjulkaisujen luova tiimi, johon kuuluvat graafinen suunnittelija Jutta Aaltio, toimituspäällikkö Johanna Hytönen, tuottaja Anu Mäkelä ja AD Tero Ruutuvaara

”Halusimme, että lehti erottuu ja tuo uutta myös valistuneelle ja laatutietoiselle lukijalle. Siksi lehdessä on hyödynnetty erikoisratkaisuja. Henkilöhaastattelun kirjoittaa aina suomalainen kirjailija, ja kansikuva tilataan joka numeroa varten suomalaiselta taiteilijalta”, kertoo toimituspäällikkö Johanna Hytönen. 

PB Magazine ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Lehdenpainos on 25 000 kappaletta, ja se ilmestyy suomeksi ja ruotsiksi. Sanoma Yritysjulkaisut tuottaa Nordealle lisäksi Avainasiakkaiden Ajassa-lehteä, Premium-asiakkaiden Ajassa Premium -lehteä sekä yritysasiakkaiden Nordea News -lehteä. Lehdillä on yhteensä reilusti yli puoli miljoonaa lukijaa. 

Lisätietoja antaa:

Toimituspäällikkö Johanna Hytönen, Sanoma Yritysjulkaisut, puh. (09) 120 5883

Lehden valikoituihin artikkeleihin voi tutustua sivuilla www.nordeaprivatebanking.fi.

Suomen kokenein asiakaslehtien tekijä Sanoma Yritysjulkaisut auttaa yrityksiä ja brändejä luomaan ja kehittämään sisältöjä eri kanaviin. Sanoma Yritysjulkaisut tuottaa yrityksille yli 30 asiakas-, sidosryhmä- ja henkilöstöjulkaisua painettuna ja sähköisenä. Yritysjulkaisut on valittu neljä kertaa peräkkäin Suomen parhaaksi asiakaslehtitaloksi (Taloustutkimus 2012, 2010, 2008 ja 2006). Sanoma Yritysjulkaisut on osa Sanoma-konsernia, joka on yli 20 maassa monipuolisesti toimiva vahva eurooppalainen mediayritys. 

Nordea on tarjonnut varallisuudenhoidon palveluja vuodesta 1987 ja on alan kehittämisessä edelläkävijä. Nordea Private Banking palvelee asiakkaita, joilla on sijoitettavaa varallisuutta yli 250 000 euroa.