Sanoma vahvistaa digitaalisen liiketoiminnan kehitykseen keskittyvää tiimiään. Ulla Kruhse-Lehtonen aloittaa Sanomassa 10.9.2012 nimikkeellä Vice President, Customer Insight & Analytics. Kare Laukkanen on nimitetty Program Directoriksi elokuun alusta alkaen.

Ulla Kruhse-Lehtonen siirtyy Sanomaan Nokiasta, missä hän toimi kuluttaja-analytiikkajohtajana. Uudessa tehtävässään hän tulee työskentelemään tiiviissä yhteistyössä Sanoman eri yhtiöiden kanssa. Yhteisenä tavoitteena on hyödyntää entistä tehokkaammin käytettävissä olevaa dataa asiakas- ja kuluttajaymmärryksemme kehittämisessä ja suunnittelu- ja päätöksentekoprosessien tukena. 

Kare Laukkanen on nimitetty tiimissä Program Directoriksi. Laukkanen siirtyy tehtävään Sanoman sisältä, strategisesta liiketoiminnan kehityksestä, missä hän vastasi konsernin strategiaprosessista. Sitä ennen hän on mm. vetänyt Sanoman viestintää ja sijoittajasuhteita.

Sekä Kruhse-Lehtonen että Laukkanen työskentelevät Sanomatalossa Helsingissä ja raportoivat Chief Digital Officer John Martinille.


Lisätiedot:
Robin Janszen, Group Communications
robin.janszen@sanoma.com

Sanoma innostaa, jakaa tietoa ja yhdistää. Sanoma on kuluttajamediaan ja oppimiseen keskittyvä johtava, eurooppalainen konserni. Tuomme päivittäin tietoa, elämyksiä, oppimiskokemuksia ja viihdettä miljoonille ihmisille. Palveluksessamme on lähes 11 000 ammattilaista noin 20 maassa. Vuonna 2011 konsernin jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 2,4 miljardia euroa. Sanoman osake on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.