Sanoma Magazinesin mediamyynnistä vastaava johtaja Sanna Myller saa vastuulleen Suomen johtavan aikakauslehtikustantajan b-to-b-liiketoiminnan kokonaisuuden. Mediamyynnin lisäksi siihen kuuluvat Sanoma Yritysjulkaisut ja Sanoma Tekniikkalehdet. 

Sanna Myller (41) on nimitetty Sanoma Magazinesin yritysasiakkuuksista vastaavaksi johtajaksi. Hän aloitti yhtiön mediamyynnistä vastaavana johtaja ja johtoryhmän jäsenenä huhtikuun alussa.

Sanoma Magazinesin b-to-b-liiketoiminta muodostuu mediamyynnistä, Suomen kokeneimmasta asiakaslehtien tekijästä Yritysjulkaisuista sekä ammattilehtiin erikoistuneesta Sanoma Tekniikkajulkaisuista.

– Yritysasiakkuudet ovat meille tärkeä liiketoiminnan alue, jossa näemme monia kasvumahdollisuuksia. Keskittämällä b-to-b-asiakkuutemme Sanna Myllerin johdettaviksi voimme kehittää niitä aiempaa määrätietoisemmin ja asiakkaidemme kokonaistarpeista lähtien, toimitusjohtaja Clarisse Berggårdh toteaa.

– Sanoma Magazines tarjoaa yritysten viestintätarpeisiin maan vahvimpia mediabrändejä, parasta kohderyhmätuntemusta sekä huipputason sisältöosaamista. Näitä vahvuuksia yhdistelemällä voimme luoda entistä monipuolisempia ja erilaisiin tilanteisiin sopivia mediaratkaisuja, joissa hyödynnetään yhä enenevässä määrin myös Sanoman muita medioita, Sanna Myller sanoo.


Sanoma Yritysjulkaisut tekee yli 30 asiakas-, sidosryhmä- ja henkilöstöjulkaisua painetussa ja sähköisessä muodossa sekä kehittää digitaalisia viestintäpalveluja. Yksikön tuotteita ovat muun muassa Finnairin Blue Wings, Alkon Etiketti, Avainapteekkien Apoteekki-lehti ja Avainapteekit.fi-sivusto sekä Elinkeinoelämän keskusliiton Prima. Yritysjulkaisut on valittu kolme kertaa peräkkäin Suomen parhaaksi asiakaslehtitaloksi (Taloustutkimus 2010, 2008 ja 2006).
Sanoma Tekniikkajulkaisujen valikoimaan kuuluvat rakennusalan päättäjien ykkösjulkaisu Rakennuslehti, vuoden alussa lanseerattu tekniikan viikkolehti 3T sekä erityisesti omakotiasujille suunnattu Kodinrakentaja.


Lisätietoja antaa:
johtaja Sanna Myller, Yritysasiakkuudet, puh. 09 120 5971

Sanoma Magazines on Suomen johtava aikakauslehtikustantaja, jonka yli neljäkymmentä aikakauslehteä tarjoavat laadukkaita lukuelämyksiä yli kolmelle miljoonalle suomalaiselle. Olemme markkinaykkönen myös lasten ja nuorten julkaisuissa. Lehtien ja kirjojen lisäksi tuottamistamme sisällöistä ja palveluista voi yhä useammin nauttia digitaalisessa muodossa. Yritysjulkaisut-yksikkömme tuottaa monikanavaisia viestintäpalveluja eturivin suomalaisyrityksille. Vuonna 2012 olemme Helsingin kansainvälisen designpääkaupunkivuoden pääyhteistyökumppani. 

 

Sanoma Magazines osa Sanoma-konsernia, joka on yli 20 maassa monipuolisesti toimiva vahva eurooppalainen mediayritys.