Lehdistötiedote 11.10.2012


Venäläisille turisteille ja kaakkoissuomalaisille yrityksille suunnattu täysin uudenlainen, venäjänkielinen kauppapaikka Finskidka avautuu ensi maanantaina. Palvelun verkko- ja lehtimainonta Suomessa ja Venäjällä alkaa lauantaina.
Finskidka on tarkoitettu muun muassa kaupan sekä palvelu- ja matkailualan yrityksille. Palvelu on kuluttajalle maksuton ja mainostaville yrityksille maksullinen. Täysin vastaavaa tuotetta ei Suomessa ole.
"Finskidka on hyvä lisäys Sanoma Lehtimedian tuoteperheeseen. Finskidkassa voimme hyödyntää sekä poikkeuksellista asemaamme rajan pinnassa sekä Sanoman tuotteiden markkinointivoimaa Suomessa ja Venäjällä", Sanoma Lehtimedian toimitusjohtaja Jarmo Koskinen toteaa.


Markkinointi painottuu Venäjälle, missä Sanoman julkaisemat lehdet kuten Cosmopolitan tavoittavat miljoonia lukijoita. Aluksi Finskidkaan houkutellaan lähinnä kaakkoissuomalaisia yrityksiä markkinoimaan tuotteitaan.
Finskidka toimii sähköisenä kuponkipalveluna siten, että mainostava yritys sopii tietyn tuotteen tai palvelun tarjoamisesta Finskidkan finskidka.ru-sivulla. Venäläinen asiakas maksaa ostoksensa Finskidkan kautta, minkä jälkeen hän saa lunastuskoodin. Suomeen tultuaan asiakas voi lunastaa ostoksensa koodia vastaan kyseisen yrityksen toimipisteessä.

Tutustu osoitteessa www.finskidka.fi


Lisätietoja:
toimitusjohtaja Jarmo Koskinen, p. 040-075 5545 
kehitysjohtaja Lasse Palminen, p. 040-058 8324

Sanoma Lehtimedia Oy on Kaakkois-Suomessa toimiva sanomalehtiä kustantava mediayhtiö. Sanoma Lehtimedianlehtiä ovat maakuntalehdet Etelä-Saimaa Etelä-Karjalassa, Kouvolan Sanomat pohjoisessa Kymenlaaksossa ja Kymen Sanomat eteläisessä Kymenlaaksossa. Lisäksi yhtiö julkaisee Uutisvuoksea Imatran, Ruokolahden ja Rautjärven alueella sekä kaupunkilehtiä Vartti Kouvola ja Vartti Etelä-Karjala. Lehtimedian sähköisiin palveluihin kuuluvat lehtien verkkopalveluiden lisäksi muun muassa verkkoilmoituspalvelut Pilotti sekä Ruokapaikka.

Sanoma Lehtimedia on osa Suomen johtavaa sanomalehtikustantajaa Sanoma Newsiä. Sanoma on noin 20 maassa toimiva, monipuolisesti kuluttajamediaan ja oppimiseen keskittyvä vahva eurooppalainen konserni.