Nimitystiedote 10.5.2012

Mira Mäkelä nimitetään Vartti Uusimaan ja Vartti Itä-Uusimaan tulosvastuulliseksi päätoimittajaksi  6.6.2012 alkaen. Hän on toiminut aiemmin pääkaupunkiseudun Varttien toimituspäällikkönä.

”Miralla vankkaa kokemusta ja erinomaista osaamista kaupunkilehtimaailmasta, sekä printistä että verkosta ja ennen kaikkea Vartista”, Sanoma Kaupunkilehtien liiketoimintajohtaja Titta Halme toteaa.

”Median muutoksen keskellä hyvin toimitetun paikallislehden asema vain vahvistuu tulevaisuudessa. Vartti on lukijalle tarpeellinen ja hyödyllinen, sillä se kertoo lukijan arkea koskettavista, lähellä olevista asioista”, Mira Mäkelä sanoo.

”Lähden innolla kehittämään alueillaan merkittäviä ja erittäin luettuja Vartti-lehtiä sekä Vartti.fi-paikallispalvelua. Pääkaupunkiseudun painoksissa tällä viikolla toteutettu lehtiuudistus on tulossa syksyllä myös kaikkiin Uudenmaan painoksiimme. Lukijat pääsevät tekemään Varttia vielä nykyistä tiiviimmin yhdessä toimituksen kanssa. Sitoutuneet lukijat ovat myös ilmoittajan etu.”

Lisätietoja:


Titta Halme, p. 040-709 4266
Mira Mäkelä, p. 050-593 2899

Varttia pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla kustantava Sanoma Kaupunkilehdet on aktiiviset kaupunkilaiset tavoittava kohderyhmäasiantuntija. Vartti ilmestyy 13:a aluepainoksena tavoittaen 394 000 lukijaa keskiviikkoisin (TNS Atlas 2011). 

Sanoma Kaupunkilehdet kuuluu Sanoma-konsernin Sanoma News -liiketoimintayksikköön. Sanoma News on Suomen johtava sanomalehtikustantaja, jonka tuotteet ovat vahvasti läsnä lukijoidensa elämässä painettuina ja digitaalisina.