Jouni Mulari (40) aloittaa Sanoma Magazinesin asiakkuuksista vastaavana johtajana ja johtoryhmän jäsenenä 3. helmikuuta. Hän saa vastuulleen Suomen johtavan aikakauslehtikustantajan kuluttajamyynnin kokonaisuuden, johon kuuluu myyntikanavien lisäksi asiakaspalvelu.  

Jouni Mulari siirtyy tehtävään S-ryhmästä S-Asiakaspalvelun johtajan paikalta. Tätä ennen hän on toiminut vastaavissa johtotehtävissä Vattenfallissa sekä Welhossa.  

Sanoma Magazinesin Kuluttajamyynti vastaa yhtiön yli kolmenkymmenen lehtibrändin puhelin-, suoramarkkinointi-, irtonumero- ja sähköisestä myynnistä sekä asiakaspalvelutoiminnoista. Sanoma Magazinesin lehtien yhteenlaskettu levikki on yli 2,3 miljoonaa kappaletta (LT 2010).  

– Myynti ja asiakkaidemme palveleminen ovat journalistisen osaamisen ohella yhtiömme ydintä, jota kehitämme määrätietoisesti tuotevalikoimamme, suomalaisten mediankäytön ja markkinaolosuhteiden muuttuessa. Jouni Mulari on menestyksekkäästi rakentanut useita asiakkuudenhallinnan organisaatioita kuluttajaliiketoiminnassa toimiville yrityksille. Sanoma Magazinesissa hänen tehtävänsä on vahvistaa markkinajohtajan asemaa sekä laadullisesti että markkinaosuuksilla mitattuna, toimitusjohtaja Clarisse Berggårdh toteaa. 

– Suomalaiset kuluttajat ovat vaativia ja ansaitsevat vain parasta.  Sanoma Magazinesin laadukas ja monipuolinen lehtivalikoima sekä digitaaliset palvelut yhdistettynä ensiluokkaiseen myyntiin ja asiakaspalveluun ovat avaimia menestykseen myös tulevaisuudessa. Vahvalle pohjalle on hyvä kehittää entistä toimivampia ratkaisuja, Jouni Mulari sanoo. 


Lisätietoja antaa:
toimitusjohtaja Clarisse Berggårdh, Sanoma Magazines Finland, puh. 09 120 5020

Sanoma Magazines Finland on Suomen johtava aikakauslehtikustantaja, jonka yli neljäkymmentä aikakauslehteä tarjoavat laadukkaita lukuelämyksiä yli kolmelle miljoonalle suomalaiselle. Olemme markkinaykkönen myös lasten ja nuorten julkaisuissa. Lehtien ja kirjojen lisäksi tuottamistamme sisällöistä ja palveluista voi yhä useammin nauttia digitaalisessa muodossa. Yritysjulkaisut-yksikkömme tuottaa monikanavaisia viestintäpalveluja eturivin suomalaisyrityksille.  

Olemme osa Sanoma-konsernia, joka on yli 20 maassa monipuolisesti toimiva vahva eurooppalainen mediayritys.