Johanna Lahti (40) on nimitetty Suomen suurimman naisten viikkolehden Me Naisten päätoimittajaksi 23.7. alkaen. Hän siirtyy tehtävään lehden toimituspäällikön paikalta. 

Johanna Lahti on ollut Me Naisten toimituspäällikkö vuodesta 2011. Sitä ennen hän työskenteli kolmetoista vuotta Ilta-Sanomissa, muun muassa viihdetoimituksen, viikonvaihdeliitteen ja tv-lehden esimiehenä, viihdetoimituksen uutispäällikkönä, tv-lehden toimitussihteerinä, Lontoon-kirjeenvaihtajana sekä ulkomaantoimittajana. Koulutukseltaan Johanna Lahti on filosofian maisteri Tampereen yliopistosta.

Me Naisia vuodesta 2010 luotsannut päätoimittaja Marjo Vuorinen aloittaa ensi vuoden alussa Glorian toimituspäällikönä.

– Marjo Vuorinen on tehnyt todella upeaa työtä vahvistaessaan Me Naisten asemaa Suomen suosituimpana naisten viikkolehtenä. Johanna Lahti on ollut merkittävässä roolissa lehden vuodenvaihteessa julkistetussa uudistuksessa. Sen lisäksi hänen monipuolinen työkokemuksensa monikanavaisesta iltapäivälehtimaailmasta tukee erinomaisesti tavoitettamme saada Me Naiset entistäkin vahvemmin osaksi suomalaisten naisten jokapäiväistä elämää, Sanoma Magazinesin aikakauslehtien kustantaja Riitta Pollari toteaa.

– Päätoimittajana haluan kehittää Me Naisista entistäkin yllättävämmän, koukuttavamman ja ajankohtaisemman brändin sekä printissä että digitaalisessa muodossa. Sisällön tekeminen laajalle kohderyhmälle on kiinnostavaa ja edellyttää jatkuvaa analysoimista ja uudistumista. Suomalainen nainen on fiksu lukija, joka osaa vaatia lehdeltään monipuolisuutta, kekseliästä visuaalisuutta sekä raikasta ennakkoluulottomuutta, Johanna Lahti sanoo.

Lisaätietoja antavat:


kustantaja Riitta Pollari, Aikakauslehdet, puh. 09 120 5305
päätoimittaja (23.7. alkaen) Johanna Lahti, Me Naiset, puh. 09 120 5723
 

Me Naiset on Suomen suurin naisten viikkolehti, joka on täynnä koskettavia tarinoita, huumoria, tuoreimpia trendejä, elämänmakuista ajattelua ja ennakkoluulotonta asennetta. Me Naisilla on 415 000 lukijaa (KMT Lukija 2011) ja sen levikki on 146 248 (Levikintarkastus 2011).

Me Naiset kuuluu Suomen johtavan aikakauslehtikustantajan Sanoma Magazinesin valikoimaan.