Sanoma osallistui NASDAQ OMX:n New Yorkin kauppapaikalla perinteiseen kellon soittoon eilen 27.2. Toimitusjohtaja Harri-Pekka Kaukonen soitti päätöskelloa klo 16 paikallista aikaa. Vierailu on osa Sanoman roadshow’ta, jonka aikana Sanoma tapaa sijoittajia Yhdysvalloissa.

Perinteinen kellonsoitto aloittaa tai päättää osakkeiden kaupankäynnin markkinapaikalla.

Katso kuvat ja video tilaisuudesta http://www.nasdaq.com/marketsite/marketsite-events-detail.aspx?fn=201202-close02272012.txt

Katso Sanoma-video

NASDAQ OMX Group on maailman suurin pörssitoimialan yritys. Se tarjoaa kaupankäynti-, pörssiteknologia- ja listayhtiöpalveluita kuudella mantereella. NASDAQ OMX:n pörsseihin on listattu yhteensä yli 3 600 pörssiyhtiötä. NASDAQ OMX Nordic käsittää NASDAQ OMX -konsernin pohjoismaisten pörssien yhteisen tarjonnan Helsingissä, Kööpenhaminassa, Tukholmassa, Islannissa, Riiassa ja Vilnassa.

Sanoman osake on listattu NASDAQ OMX Helsingissä ja sen osakkeilla on käyty kauppaa vuodesta 1999.

Sanoma innostaa, jakaa tietoa ja yhdistää. Monialaisena mediakonsernina tuomme päivittäin tietoa, elämyksiä, oppimiskokemuksia ja viihdettä miljoonille ihmisille. Pidämme huolta siitä, että laadukas sisältö sekä kiinnostavat tuotteet ja palvelut ovat helposti saatavilla ja vastaavat lukijoidemme, katselijoidemme ja kuuntelijoidemme tarpeita. Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä lähes 15 000 ammattilaiselle yli 20 maassa. Vuonna 2011 konsernin liikevaihto oli 2,7 miljardia euroa.