Belgian koululaiset voivat nyt harjoitella koulussa opiskelemiaan asioita myös iPadilla. Van Inin Woordtrainer En action 5 on ranskankielisen sanaston kertaamiseen tarkoitettu iPad-sovellus, joka perustuu Belgian suosituimpaan ranska toisena kielenä -oppimateriaalisarjaan.

Ensimmäisen asteen oppilaille suunnatun iPad-sovelluksen avulla ranskan sanaston harjoittelu on hauskaa ja viihdyttävää. Kunkin kappaleen yhteydessä sanojen ääntämystä voi kuunnella ja harjoitella itse, ja lisäksi sanastoa voi kerrata erilaisten pelien avulla.

Sokkelopelissä palloa ohjataan iPadin kosketusnäytön avulla läpi labyrintin kohti oikeaa ranskankielen sanaa. Ilmapallopelissä oppilas koskettaa näytössä leijuvista ilmapalloista sitä, joka sisältää oikean sanavaihtoehdon. Sovellus antaa käyttäjälle palautetta ja pitää kirjaa harjoitellusta sanastosta.

Woordtrainer En action 5 -sovelluksen voi ladata ilmaiseksi, ja se sisältää sanaston Éventail-junior En action grade 5 -oppikirjan neljästä ensimmäisestä kappaleesta. Loppujen kuudentoista kappaleen sanastot voi ladata sovellukseen pientä maksua vastaan.

Woordtrainer En action 5 Applen AppStoressa

Van In on Belgian johtava oppimateriaalikustantaja, joka kuuluu Sanoma Learning & Literature -liiketoimintaryhmään.

www.vanin.be