Tiedotusvälineille 1.6.2011

Sanoma News Oy, TS-Yhtymä Oy, Kaleva Oy, ja Mediatalo ESA tiivistävät yhteistyötään markkinapaikkaliiketoiminnassa. Sanoma News myy Oikotie Oy:stä 10 % osuuden TS-Yhtymälle, 8 % osuuden Kalevalle ja 7 % osuuden Mediatalo ESA:lle.

"Haluamme vahvistaa Oikotie.fi:n valtakunnallista markkina-asemaa ottamalla osakkaiksi Oikotien merkittävimpiä yhteistyökumppaneita. Oikotien kasvu on jo nyt vahvaa ja yhteistyön avulla pystymme kiihdyttämään kasvua edelleen", sanoo Sanoma Newsin toimitusjohtaja Pekka Soini.  

TS-Yhtymän Turun Sanomat ja Mediatalon ESA:n Etelä-Suomen Sanomat ovat olleet alusta asti mukana perustamassa ja kehittämässä Oikotietä. Oikotien yhteistyö Kalevan kanssa alkoi 2009. Lehdet toimivat tiiviissä myyntiyhteistyössä Oikotien kanssa.

Järjestelyn tavoitteena on palvella Oikotien asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

"Asunto- ja autokaupassa sekä rekrytointi-ilmoittelussa paikallinen näkyvyys on tärkeää. Osakkuuden myötä voimme paremmin vahvistaa Oikotien brändiä myös alueellisesti", toteaa Kalevan toimitusjohtaja Jukka Haapalainen.

Asuntojen, autojen ja työpaikkojen johtava hakupalvelu Oikotie.fi tavoittaa viikoittain yli 400 000 eri kävijää.


Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Pekka Soini, Sanoma News, p. 09 122 2000
Liiketoimintajohtaja Jaakko Ketonen, TS-Yhtymä, p. 050 64692
Toimitusjohtaja Jukka Haapalainen, Kaleva, p. 0400 450 671
Toimitusjohtaja Jukka Ottela, Mediatalo ESA, p. 044 7360202

Sanoma News on Suomen johtava sanomalehtikustantaja, jonka tuotteet ovat vahvasti läsnä lukijoidensa elämässä painettuina ja digitaalisina.Sanoma News on osa Sanomaa, joka on 20 maassa monipuolisesti toimiva vahva eurooppalainen mediakonserni.