iMonitor julkaisi listan vuoden 2010 parhaista aikakaus- ja sanomalehtisovelluksista iPadissa. Sanoma Median sovellukset Story Magazin (Sanoma Budapest) sekä Viva HD (Sanoma Uitgevers) ylsivät sijoille kaksi ja kolme.

Maailmanlaajuisen ykkössijan vei The Sunday Times. Hyvillä tuloksillaan Sanoma Media voitti globaalit kilpailijansa kuten The Washington Post Co:n, Pearsonin, Virgin Groupin, Time Inc.:in sekä Condé Nastin.

Lista perustui iMonitorin luokitussysteemiin, jossa sovellus sai pisteitä sommittelusta, toiminnallisuudesta sekä monipuolisesta sisällöstä. iMonitorin luokituksessa on mukana yli 1 000 media-aiheista iPad-sovellusta yli 40 maasta.

Sanoma Media on muuttuvan mediamaailman edelläkävijä. Liiketoimintaryhmän sadat aikakauslehdet, verkko- ja mobiiliratkaisut sekä radio- ja tv-kanavat yhdessä luovat sosiaalista ja taloudellista arvoa kuluttajille ja mainostajille. Kahdessatoista Euroopan maassa johtavassa markkina-asemassa oleva Sanoma Media syntyi 1.1.2011, kun Sanoma Entertainment ja Sanoma Magazines yhdistyivät.

Sanoma Media on osa Sanoma-konsernia, joka on yli 20 maassa monipuolisesti toimiva vahva eurooppalainen mediakonserni.