Sanoma Median App Challenge haastaa keksimään uusia ideoita mobiili- ja tablettisovelluksiksi. Parhaan idean lähettäjä palkitaan 5000 eurolla. Toteutukseen asti etenevät ideat saavat lisäksi 5000 euron arvoisen lisäpalkinnon esimerkiksi mainostilan muodossa.

Sanoma Media Digitalin Chief Operating Officer Michiel Buitelaar: "Mobiili- ja tablettisovelluksista on tullut olennainen osa tämän päivän verkkoympäristöä. Tämä on kuitenkin vasta alkua, ja haluamme Sanomassa olla aktiivisesti mukana haistelemassa alan uusia tuulia. Vaikka voimme itsekin tehdä paljon, ympärillämme kehitellään jatkuvasti sellaista, mitä emme ehkä tulisi heti ajatelleeksi. Siksi haluamme tehdä yhteistyötä myös Sanoman ulkopuolisten toimijoiden kanssa ja oppia heiltä."

App Challenge järjestetään tänä vuonna toista kertaa. Vuonna 2010 kerättyjen 228 idean joukosta voittajaksi nousi lapsille suunnattu nukkekotisovellus, jonka kehittivät Sandra Karis ja Annemieke Teune. Molemmat voittajat työskentelevät nykyään Sanoma Mediassa sovelluskehityksen parissa.

Lue lisää App Challengesta (englanniksi)

Sanoma Media on Sanoma-konsernin suurin liiketoimintaryhmä. Sen liiketoimintoja ovat aikakauslehdet, verkkoliiketoiminta ja tv-toiminta.