Suomen johtava aikakauslehtikustantaja Sanoma Magazines Finland on yksi World Design Capital Helsinki 2012 -pääyhteistyökumppaneista. Yhteistyö tarjoaa maailman designpääkaupungille kontaktin kolmeen miljoonaan suomalaiseen.

World Design Capital Helsinki 2012 -hankkeen kantava teema on design osana ihmisten elämää.

"Aikakauslehti, jos mikä, on käyttäjälähtöistä designia alusta loppuun. Lehdenteossa yksilö- ja yhteisötason luovuus ja tekemisen intohimo yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla tehokkaisiin prosesseihin ja jatkuvasti kehittyviin konsepteihin. Lisäksi design kaikissa muodoissaan – huippusuunnittelijoiden luomuksista aina arkea helpottaviin vinkkeihin asti – on keskeinen osa aikakauslehtien sisältöä. Tästä erinomainen esimerkki ovat kodin ja asumisen lehtemme, kuten Glorian Koti", Sanoma Magazines Finlandin toimitusjohtaja Clarisse Berggårdh sanoo.

Pääyhteistyökumppanina Sanoma Magazines Finland tarjoaa maailman designpääkaupunki Helsingille laajan näkyvyyden yli 40 lehtensä sivuilla. Yhteistyön ansiosta designpääkaupunkivuoden markkinointiviestinnän pariin pääsee aikakauslehtien kautta yli kolme miljoonaa suomalaista.

"Meille valtakunnallisena kustantajana on tärkeää, että World Design Capital Helsinki 2012 haluaa kertoa itsestään kaikille suomalaisille, ei vain pääkaupunkiseudun asukkaille. Uskomme, että yhteistyömme tuottaa innostavia ja elämyksellisiä tapoja viestiä designvuoden teemasta, tavoitteista ja ohjelmasta lehtiemme lukijoille", Clarisse Berggårdh toteaa.

Sanoma Magazines Finland on Suomen suurin aikakauslehtikustantaja ja markkinajohtaja naisten- ja perhelehdissä, tietotekniikan kuluttajalehdissä sekä lasten ja nuorten julkaisuissa. Se kuuluu Sanoma Media -liiketoimintaryhmään, jonka sadat aikakauslehdet, verkko- ja mobiiliratkaisut sekä radio- ja tv-kanavat luovat sosiaalista ja taloudellista arvoa kuluttajille ja mainostajille. Sanoma Media on osa Sanoma-konsernia, joka on yli 20 maassa monipuolisesti toimiva vahva eurooppalainen mediakonserni.