Sanoma-konsernin uudistaessa Suomen mediatoimintojensa organisointia myös Sanoma Magazines Finland uudistaa rakennettaan. Suomen johtavan aikakauslehtikustantajan yksiköt ovat 1.10. alkaen: Aikakauslehdet, Sarjakuvat, kirjat ja digitaaliset tuotteet, Julkaisupalvelut, Kuluttajamyynti, Mediamyynti sekä Talous, teknologia ja henkilöstö.

Nykyinen sisältöjohtaja Riitta Pollari nimitetään kustantajaksi Aikakauslehdet-yksikön johtoon. Uudessa tehtävässään hän vastaa toimitusten ja sisältöjen kehittämisen lisäksi myös aikakauslehtien liiketoiminnasta ja brändiviestinnästä. 

Myös julkaisujohtaja Ulla Leppä nimitetään kustantajaksi. Hän johtaa Sarjakuvat, kirjat ja digitaaliset tuotteet -yksikköä, joka kustantaa lasten ja nuorten sarjakuvia ja kirjoja sekä vastaa Sanoma Magazines Finlandin digitaalisista tuotteista ja palveluista.

Strategiajohtaja Petri Karjalainen jatkaa Julkaisupalvelut-yksikön johtajana. Yksikköön kuuluvat Yritysjulkaisut sekä Suomen Rakennuslehti Oy.

Sanoma Magazines Finlandin johtoryhmään kuuluvat toimitusjohtaja Clarisse Berggårdh, kustantajat Riitta Pollari ja Ulla Leppä sekä talous- ja hallintojohtaja Markku Kiiskinen.

Sanoma Magazines Finland ja Nelonen Media ovat muodostaneet 1.9. alkaen Sanoma Media Finlandin, joka on yksi Sanoma-konsernin seitsemästä strategisesta liiketoimintayksiköstä.


Lisätietoja antaa:
toimitusjohtaja Clarisse Berggårdh, Sanoma Magazines Finland, puh. 09 120 5020

Sanoma Magazines Finland on Suomen johtava aikakauslehtikustantaja, jonka yli neljäkymmentä aikakauslehteä tarjoavat laadukkaita lukuelämyksiä yli kolmelle miljoonalle suomalaiselle. Olemme markkinaykkönen myös lasten ja nuorten julkaisuissa. Lehtien ja kirjojen lisäksi tuottamistamme sisällöistä ja palveluista voi yhä useammin nauttia digitaalisessa muodossa. Yritysjulkaisut-yksikkömme tuottaa monikanavaisia viestintäpalveluja eturivin suomalaisyrityksille.

Olemme osa Sanoma-konsernia, joka on yli 20 maassa monipuolisesti toimiva vahva eurooppalainen mediayritys.