Lehdistötiedote 15.9.2011

Sanoma keskittää Suomessa kaikki printtituotteistaan riippumattomat digitaaliset liiketoimintansa Sanoma Digital Finlandiin. Tämän johdosta suosittuja tauko- ja manageripelipalveluita tuottava Sanoma Games siirretään Sanoma Entertainmentin organisaatiosta Sanoma Newsiin. 

"Sanoma Gamesin siirtyminen Sanoma Digitaliin auttaa meitä kasvamaan Suomessa.Peliliiketoiminnassavoimakkain kasvu tulee uusilta alustoilta ja uusista käyttäjäryhmistä", sanoo Sanoma Gamesin johtaja Fernando Herrera.

Sanoma muuttaa organisaatiotaan entistä joustavammaksi ja yhtenäisemmäksi voidakseen tarjota asiakkailleen entistä innovatiivisempia tuotteita ja palveluja.

Herrera raportoi 1.10.2011 alkaen digitaalisten liiketoimintojen johtaja Marja-Leena Tuomolalle.

Sanoma Digital Finland kokoaa yhteen Suomen suosituimpia internet-palveluita. Sähköisiin markkinapaikkoihin kuuluvat Oikotie.fi, Huuto.net, Keltainenporssi.fi, Hintaseuranta.fi, Offerium.fi sekä Virossa Kuldnebors.ee ja Auto24.ee.


Lisätietoja:
Fernando Herrera, johtaja, Sanoma Games, p. 040 768 0777
Marja-Leena Tuomola, digitaalisen liiketoiminnan johtaja, p. 040 513 6630

Sanoma News on Suomen johtava sanomalehtikustantaja, jonka tuotteet ovat vahvasti läsnä lukijoidensa elämässä painettuina ja digitaalisina. Pohjoismaiden suurimman sanomalehden Helsingin Sanomien lisäksi Sanoma News kustantaa Suomen suurinta iltapäivälehteä Ilta-Sanomia ja alueellisia lehtiä. Sanoma News kuuluu myös Suomen merkittävimpiin digitaalisiin toimijoihin. Sanoma News on osa Sanomaa, joka on 20 maassa monipuolisesti toimiva vahva eurooppalainen mediakonserni.