Huhtikuun alku on ollut Reader´s -myymälöidemme osalta tiivistä uuden
rakentamisen aikaa. Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaalissa 1 toimiva Reader´s (REK) oli noin kuuden viikon ajan väliaikaisessa liiketilassa, kun varsinaista liiketilaamme remontoitiin ja laajennettiin.

Viime viikolla myymälä muutti täysin uudistettuun liiketilaan. Myymäläkonseptikin uudistettiin samalla kokonaan. Käytössämme on nyt noin 30 m2 myyntialaa. Näkyvyys kauppakäytävälle parani merkittävästi ja monet valikoiman osat saivat kaivattua lisätilaa. Nyt toteutettu myymäläkonsepti on samanlainen kuin viime vuoden marraskuussa non-Schengen -terminaalissa uudistamamme Reader´s -myymälä (REU).

Lauantaina 16.4.2011 saimme auki kauan kaivatun Reader´s -myymälän (RE3) terminaalin 2 keskiosassa. Kyseinen alue on matkustajamäärältään selvästi vilkkain osa lentoasemaa. Tavoitteenamme on pitkään ollut saada myös sinne Reader´s -myymälä. Uusi myymälä toteutettiin niin ikään uudella Reader´s -konseptillamme. Myyntialaa käytössämme on noin 20 m2 ja siinä mahdollisimman täysipainoinen Reader´s -valikoima. Ensimmäiset myyntipäivät ovat jo osoittaneet, että liikepaikka on mainio.

Yllä mainittujen toimenpiteiden jälkeen meillä on yhteensä kolme modernia Reader´s -myymälää palvelemassa lentomatkustajia.


Kiitos kaikille näihin hankkeisiin osallistuneille!
                     


Terveisin
Jarmo Oksaharju
toimitusjohtaja
Suomalainen Kirjakauppa Oy

Kuvat  Heli Wirtanen