Lehdistötiedote 5.10.2011 klo 9.00

Metron verkkopalvelu Metrolive.fi on uudistunut. 14-26-vuotiaille suunnattu viihteellinen sivusto tavoittelee 200 000 eri kävijää ja miljoonaa sivulatausta viikossa ensi vuoden aikana.

"Tähtäämme Suomen puhutuimmaksi, kiinnostavimmaksi ja koukuttavimmaksi viihdepalveluksi. Haluamme olla se jota lainataan, ei se joka siteeraa muita. Tavoitteenamme on tehdä herättelevää ja keskustelevaa viihdettä, jonka lukemista ei tarvitse hävetä kahvipöydässä", Metro Liven esimies Santtu Parkkonen sanoo.

Metrolive.fi seuraa koti- ja ulkomaisia julkkiksia, kertoo mitä heille kuuluu, mitä he tekevät ja missä menevät. Palvelun etusivulla kuvalliset nostot ja mainokset muodostavat yhtenäisen kuvamosaiikin, jonka päälle avautuu otsikoita vasta kursoria liikuttelemalla. Jutut, kuvat ja videot ovat pääasiassa oman toimituksen tekemiä. Ne kiertyvät julkkiksista tehtyjen stara-korttien ympärille. Palvelun mobiiliversio avataan lähiaikoina.

"Metro-brändi on nuorekas ja kansainvälinen ympäristö rakentaa verkkopalvelua. Metro-lehti tavoittaa hyvin nuoret kaupunkilaiset ja Metrolive.fi jatkaa luontevasti tätä samaa linjaa", Sanoma Kaupunkilehtien markkinointipäällikkö Jukka Harjunen sanoo.

Yritysasiakkaille Metro-lehti on tullut tutuksi tarjoamistaan luovista mainosmuodoista.

"Wrapit, silmäkulmat ja ympyrät ovat mahdollisia myös Metrolive.fi:ssä. Niiden lisäksi luomme tämän vuoden aikana vielä muutaman uuden mainosratkaisun. Luovia mainoksia räätälöidään myös asiakkaiden ideoiden mukaan - aivan kuten lehdessäkin. Toteuttamattomia ideoita luoviin verkkomainosratkaisuihin on olemassa roppakaupalla, joten rohkeasti vain kysymään", Sanoma Kaupunkilehtien myyntiryhmän päällikkö Topi Juntunen rohkaisee.

Metron välissä perjantaisin ilmestyvä Metro Live säilyy edelleen tapahtumiin keskittyvänä viikonlopun reittioppaana.

Metrolive.fi:n lanseerauskampanjan on suunnitellut ja toteuttanut Alkuvoima East.

www.metrolive.fi


Lisätietoja:
Metro Liven esimies Santtu Parkkonen 050 378 0008
Myyntiryhmän päällikkö Topi Juntunen 040 521 2000
Markkinointipäällikkö Jukka Harjunen 040 903 0132

Metro on vuonna 1995 perustettu kaupunkilehti, joka ilmestyy 22 maassa. Lehti ilmestyy viitenä päivänä viikossa ja sillä on Suomessa lukijoita 263 000 päivässä ja yli puoli miljoonaa eri lukijaa viikossa (TNS Atlas 2010).

Suomen Metroa julkaisee Sanoma Kaupunkilehdet, joka on osa Sanoma News Oy:tä. Sen tuotteet ovat vahvasti läsnä lukijoidensa elämässä painettuina ja digitaalisina. Pohjoismaiden suurimman sanomalehden Helsingin Sanomien lisäksi Sanoma News kustantaa Suomen suurinta iltapäivälehteä Ilta-Sanomia ja alueellisia lehtiä. Sanoma News kuuluu myös Suomen merkittävimpiin digitaalisiin toimijoihin. Yritysasiakkaille Sanoma News tarjoaa talousuutis- ja painopalveluja.

Sanoma News on osa Sanomaa, joka on yli 20 maassa monipuolisesti toimiva vahva eurooppalainen mediakonserni.