Ilta-Sanomat on päivittänyt suositun iPad-sovelluksensa ja julkaissut tabletille toisen sovelluksen IS TV:n katsomiseen.

Maanantaina julkaistu Ilta-Sanomat -sovelluksen uusin versio mahdollistaa jatkuvan tilauksen, jolloin tuore lehti on luettavissa heti aamukahvipöydässä. Uusin lehti on ladattavissa aamukuudesta alkaen. Sovellus näyttää lukijalle myös uusimmat uutiset reaaliaikaisesti.

”Ilta-Sanomat on tilattavissa kotiin –  nyt suoraan iPad-laitteelle!” päätoimittaja Kaius niemi iloitsee. ”Lukijamme ovat toivoneet saavansa tuoreen lehden kotiin säännöllisesti. Digitaalisen tilattavuuden kautta voimme palvella Ilta-Sanomien lukijoita entistä paremmin ja uusimmilla uutisilla höystettynä.”

Kuukausitilauksen tutustumishinta on 9,99 euroa. Lehden voi myös ostaa irtonumerona arkisin hintaan 1,59 euroa ja viikonloppuisin 2,39 eurolla. Tilattuja tai irtonumerona ostettuja lehtiä on helppo palata selaamaan myöhemmin.

Ilta-Sanomien uuden IS TV -sovelluksen avulla voi puolestaan katsella sekä Ilta-Sanomien suosittuja videoita että Ruutu.fi:n ohjelmia iPadilla. Mukana ovat niin tuoreimmat uutiset, viihde- kuin urheiluvideotkin.

IS TV:n teemaosiosta löytyvät muun muassa matkailuun, autoiluun, muotiin sekä ruokailuun liittyvä videotarjonta. Sovellus on tehty yhteistyössä Nelonen Median kanssa, joten Ruutu.fi:n suosikkiohjelmat ovat katseltavissa myös IS TV:n kautta. Valikoimaan kuuluu Nelosen uutisten lisäksi kanavien suosituinta ohjelmistoa Neloselta, Jimiltä ja Liviltä.   

”IS TV kulkee katselijoidensa mukana iPadissa. Ilta-Sanomien videoiden ja Ruutu.fi:n televisio-ohjelmien katselu on uuden sovelluksen kautta helpompaa kuin koskaan”, päätoimittaja Kaius Niemi sanoo.

Hänen mukaansa uusia sovelluksia kehitetään jatkuvasti iPadin lisäksi kaikille päätelaitteille. Sen myötä Ilta-Sanomat jatkaa digitaalisen kehityksen ykkösrintamassa.


Sovellukset voi ladata ilmaiseksi Applen App Storesta:
Ilta-Sanomat: http://itunes.apple.com/fi/app/ilta-sanomat-for-ipad/id406316223?mt=8
IS TV: http://itunes.apple.com/fi/app/is-tv/id444710852?mt=8

Lisätietoja: päätoimittaja Kaius Niemi, kaius.niemi@iltasanomat.fi, puh: 040-7713501

Ilta-Sanomat kuuluu Sanoma-konsernin Sanoma News -liiketoimintaryhmään. Sanoma News on Suomen johtava sanomalehtikustantaja, jonka tuotteet ovat vahvasti läsnä lukijoidensa elämässä painettuina ja digitaalisina.