Erja Yläjärvi (YTM) on valittu Kouvolan Sanomien päätoimittajaksi. Yläjärvi työskentelee tällä hetkellä STT-Lehtikuvassa uutispäällikkönä. Yläjärvi on aiemmin toiminut STT:n Brysselin kirjeenvaihtajana, Väli-Suomen median politiikan toimittajana ja Keskisuomalaisen toimittajana.

Yläjärvi aloittaa Kouvolan Sanomissa vuoden 2012 alussa. Hän jää äitiyslomalle heinäkuussa.

"Edessä on mielenkiintoinen työ. Maakuntalehdillä on varmasti vankka sija myös muuttuvassa mediamaailmassa. Maakuntalehdiltä vaaditaan kuitenkin uudistuvaa ja entistä oivaltavampaa journalismia. Siihen on Kouvolan Sanomissa hyvät edellytykset", Yläjärvi uskoo.

Kouvolan Sanomat on Kouvolassa ilmestyvä, Sanoma Lehtimedia Oy:n kustantama maakuntalehti.

"Haimme Kouvolan Sanomien toimituksen johtoon journalismia ja sen kehittymistä ymmärtävää ammattilaista ja hyvää esimiestä. Olen hyvin tyytyväinen valintaan. Erja Yläjärvi vakuutti minut ja muut valitsijat osaamisellaan ja persoonallaan", luonnehtii Sanoma Lehtimedian maakuntalehtien vastaava päätoimittaja Pekka Lakka.

Lisätiedot:


Erja Yläjärvi, p. 040 5897 082
Pekka Lakka, Kouvolan Sanomien vastaava päätoimittaja, p. 0400 666 251
Jarmo Koskinen, Sanoma Lehtimedian toimitusjohtaja, p. 0400 755 545


Sanoma Lehtimedia julkaisee kolmea maakuntalehteä Etelä-Saimaata, Kouvolan Sanomia ja Kymen Sanomia sekä paikallislehti Uutisvuoksea. Sanoma Lehtimedia kuuluu Sanoma-konsernin Sanoma News -liiketoimintaryhmään.
Sanoma News on Suomen johtava sanomalehtikustantaja, jonka tuotteet ovat vahvasti läsnä lukijoidensa elämässä painettuina ja digitaalisina.