Yritysten viestintä- ja markkinointiammattilaiset ovat valinneet Sanoma Magazines Finlandin Yritysjulkaisut Suomen parhaaksi asiakaslehtitaloksi. Yritysjulkaisut nousi Taloustutkimuksen toteuttaman imagotutkimuksen ykkössijalle nyt jo kolmannen kerran peräkkäin.

Aiemmin Sanoma Magazines Finlandin Yritysjulkaisut on valittu Suomen parhaaksi asiakaslehtitaloksi vuosina 2006 ja 2008. Edelliseen tutkimukseen verrattuna Yritysjulkaisut paransi yleisarvosanaansa. Se on nyt 7,97 (asteikolla 4–10), kun alan keskiarvo on 7,46. Lähes kolmannes (31 %) vastaajista antaa Yritysjulkaisuille kiitettävän arvosanan. Muita parempia arvosanoja se saa nykyisiltä ja aikaisemmilta asiakkailtaan sekä viestintäjohtajilta ja -päälliköiltä.

Yritysjulkaisut on myös kärjessä, kun kysytään alan yritysten tunnettavuutta. Sen tuntee 84 % vastanneista.

"Meille on tärkeää, että Suomen vanhimpana asiakaslehtitalona olemme myös parhaita", Yritysjulkaisujen johtaja Marko Haikonen sanoo. "Se merkitsee, että olemme edelleen alan edelläkävijä aikana, jolloin verkon merkitys kasvaa ja meiltä vaaditaan yhä innovatiivisempia ratkaisuja sisältöjen toteuttamisessa eri kanaviin."

Sanoma Magazines Finlandin Yritysjulkaisut on asiakaslehtikustantamisen edelläkävijä, joka julkaisee yli 30 asiakas-, sidosryhmä- ja henkilöstölehteä painettuna ja sähköisenä 16 kielellä yli 100 maahan.

Sanoma Magazines on osa Sanoma-konsernia, joka on yli 20 maassa monipuolisesti toimiva vahva eurooppalainen mediayritys.