IS Liigapörssin 60 000 käyttäjää pääsevät jatkossa näkemään SM-liigapelien maalivideot kyseisen pelin ollessa vielä käynnissä. Palvelusta voi myös etsiä maalivideoita pelaajan, joukkueen ja ottelun nimellä tai jakaa suosikkivideoitaan ystävilleen Facebookissa.

"Haluamme tarjota Liigapörssin käyttäjille kattavan palvelun, josta he löytävät kaiken oleellisen jääkiekkoon liittyvän sisällön. Olemme parantaneet pelikokemusta kattavilla pelaaja- ja pelistatistiikoilla. Maalivideot ovat hieno lisä palveluun ja luonnollinen jatke kehitykselle", kertoo IS Liigapörssin tuotepäällikkö Kimmo Helle Sanoma Gamesista.

IS Liigapörssi on Suomen suosituin ja SM-liigan virallinen valmentajapeli, jossa käyttäjät kokoavat oman joukkueensa SM-liigan todellisista pelaajista. Kaudeksi 2010 palvelun ulkonäköä on parannettu. Sääntöjä ja ominaisuuksia on muokattu käyttäjien toiveiden mukaan. Uutuutena myös kauden parhaat palkitaan.

IS Liigapörssin toteutuksesta vastaavan Sanoma Gamesin johtaja Fernando Herrera kertoo, että palvelua kehitetään edelleen käyttäjien pelikokemuksen parantamiseksi.

"Liigapörssistä tullaan julkaisemaan iPad-versio ensi vuoden alussa. Ideana on tehdä pelin käytöstä mahdollisimman helppoa ja kätevää kaikille pelaajille", Herrera sanoo.

Tutustu palveluun osoitteessa www.liigaporssi.fi.

IS Liigapörssi on Sanoma Gamesin tuottama pelipalvelu, joka on toteutettu yhteistyössä Ilta-Sanomien, SM-Liigan ja Pelaajayhdistyksen kanssa. Ilta-Sanomat ja Sanoma Games ovat osa Sanoma-konsernia.