Kymen Sanomien uudeksi päätoimittajaksi on valittu Jenni Järvelä, 32. Tällä hetkellä Etelä-Suomen Sanomien toimituspäällikkönä työskentelevä Järvelä aloittaa Kotkassa ilmestyvässä Kymen Sanomissa syyskuun alussa.

Järvelä on ennen toimituspäällikön pestiään toiminut Etelä-Suomen Sanomien uutispäällikkönä ja toimittajana. Lisäksi hänellä on kokemusta tiedottajan tehtävistä. Järvelä on koulutukseltaan filosofian maisteri. Hän opiskelee parhaillaan Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa tietojohtamista.

Järvelä aloittaa uudessa tehtävässä motivoituneena.

"Olen iloinen tästä mahdollisuudesta. Mediamaailma on murroksessa, mutta maakuntalehtien menestyksen perustana on edelleen laadukas paikallinen sisältö, jonka tuottaa ammattitaitoinen toimitus. Jatkossa esimerkiksi lukulaitteet tuovat paperilehden ja verkkosisältöjen rinnalle uuden tavan jakaa ja kuluttaa sisältöä", Järvelä sanoo.


Lisätietoja:
Päätoimittaja (1.9. alkaen) Jenni Järvelä, Kymen Sanomat, p. 044 736 0418
Vastaava päätoimittaja Pekka Lakka, Sanoma Lehtimedia, p. 0400 666 251
Toimitusjohtaja Jarmo Koskinen, Sanoma Lehtimedia, p. 0400 755 545

Kymen Sanomien julkaisija on Sanoma Lehtimedia. Sanoma Lehtimedia julkaisee kolmea maakuntalehteä Etelä-Saimaata, Kouvolan Sanomia ja Kymen Sanomia sekä kuutta paikallislehteä. Sanoma Lehtimedia kuuluu Sanoma-konsernin Sanoma News -liiketoimintaryhmään. Sanoma News on Suomen johtava sanomalehtikustantaja, jonka tuotteet ovat vahvasti läsnä lukijoidensa elämässä painettuina ja digitaalisina.