Informaatiopalveluja globaalisti tarjoava Esmerk ja yritysinformaation hallintaohjelmistoihin erikoistunut Comintelli ovat tänään julkistaneet strategisen kumppanuussopimuksen.

Esmerk ja Comintelli ovat jo vuosia työskennelleet yhdessä asiakastoimeksiantojen parissa. Esmerkin räätälöidyt informaatiopalvelut ovat muodostaneet osan Comintellin Knowledge XChanger –portaalin ratkaisujen sisällöstä. Uuden sopimuksen myötä Esmerk ja Comintelli aikovat kehittää yhteisiä kansainvälisille yrityksille suunniteltuja uutispalveluratkaisuja. Suunnitteilla on useita uusia palveluja, joita julkistettaneen tulevien kuukausien aikana.

"Comintelli on luonnollinen yhteistyökumppani Esmerkille. Asiakkaamme saavat merkittävää lisäarvoa Comintellin asiantuntemuksesta kilpailu- ja markkinatiedon hyödyntämisessä. Olemme työskennelleet yhdessä useissa onnistuneissa projekteissa. Nyt odotamme yhteistyömme laajentamista ja Comintellin ratkaisujen esittelemistä asiakkaillemme maailmanlaajuisesti. Kun hyödynnämme erikoisosaamisalueitamme, molempien yritysten asiakkaat saavat lisäarvoa ja samalla vahvistamme markkina-asemaamme", sanoo Esmerk Groupin toimitusjohtaja Derek Cox.

"Kiireiset johtajat tarvitsevat oleellisia uutisia nopeasti pysyäkseen ajan tasalla ja pystyäkseen toimimaan ennakoivasti. Esmerk on asiantuntija globaalien uutisten seuraamisessa, tiivistämisessä ja analysoimisessa. Comintellin teknologian avulla voimme yhdessä toimittaa räätälöityjä uutislähetyksiä asiakkaan haluamaan mobiililaitteeseen. Kumppanuus avaa monia mielenkiintoisia kehitysmahdollisuuksia, joihin aiomme tutustua", sanoo Comintellin toimitusjohtaja Jesper Martell.

Esmerk tarjoaa asiakkailleen kohdennettua, tiivistä ja kattavaa informaatio- ja mediaseurantapalvelua. Esmerkillä on seitsemän toimipistettä ympäri maailmaa, joissa 200 työntekijää seuraa mediaa 140 maasta. Esmerk Oy kuuluu Sanoma-konsernin Sanoma Learning & Literature -liiketoimintaryhmään. Lisätietoja osoitteesta www.esmerk.fi.

Comintelli on johtavayritysinformaation hallintaohjelmistojen tarjoaja, joka keskittyy markkinatiedon ja tiedonhallinnan ratkaisuihin. Comintelli kehittää, markkinoi ja myy palkittua Knowledge XChanger™ -tuotetta. Hakuun pohjautuva sovellus automatisoi sisällön keräämisen useista lähteistä, jäsentää sen aiheen mukaan sekä analysoi, etsii ja toimittaa sisältöä sopivassa muodossa käyttäjille. Asiakkaisiin kuuluu menestyviä yhtiöitä yli 10 maasta mukaan lukien Covidien, ICA, Monsanto, Teliasonera, Tetra Pak ja Thermo Fisher Scientific.

Yhtiö perustettiin vuonna 1999, ja sen päämaja on Tukholmassa. Yhtiöllä on lisäksi laaja globaali yhteistyöverkosto.

Esmerk Ltd, County House, 3rd Floor, 17 Friar Street, Reading, RG1 1DB