Sanoma-konserniin kuuluva AAC Global on laajentanut toimintaansa Kiinaan ja avannut toimiston Shanghaihin maaliskuussa 2010. Kiinan toimisto tarjoaa samoja yritysten kansainvälistymispalveluita kuin yhtiön muut toimipisteet Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Iso-Britanniassa ja Venäjällä.

Ensimmäisessä vaiheessa tärkeimmässä roolissa ovat käännös- ja lokalisointipalveluja tuottava yksikkö, joka on perustettu läheisessä yhteistyössä AAC Globalin pitkäaikaisen kiinalaisen kumppanin Boffin Technologiesin kanssa. Koulutukset, valmennukset, digitaaliset koulutusratkaisut ja dokumentointipalvelut toimitetaan asiakkaille projektikohtaisesti.

Keskeisen kohderyhmän AAC Globalin palveluille muodostavat Kiinaan pyrkivät ja sinne etabloituneet pohjoismaiset yritykset.

"AAC Global on ottanut strategiseksi tavoitteekseen olla yritysten kansainvälistymispalveluiden johtava tarjoaja ja erityisesti haluamme tukea pohjoismaisia asiakkaitamme heidän kansainvälistymisponnisteluissaan. Kiina on asiakkaillemme voimakasta kasvualuetta, joten positiivinen paine palveluidemme ulottamiseksi alueelle on ollut kova", kertoo AAC Globalin hallituksen puheenjohtaja Tuomo Räsänen.

AAC Global on Pohjoismaiden johtava kansainvälistymispalvelujen tarjoaja, joka tukee asiakkaitaan osaamisen ja viestinnän haasteissa monikielisessä ja -kulttuurisessa liiketoiminta-ympäristössä. Monipuolinen palvelutarjontamme sisältää koulutuksia ja valmennuksia aina kielistä ja viestinnästä johtamistaitoihin, käännös- ja lokalisointipalveluja sekä termienhallintaa, dokumentointia ja digitaalisia viestintäratkaisuja. AAC Global on osa Sanoma-konsernin Sanoma Learning & Literature -liiketoimintaryhmää.