Welho toi 20.1.2009 myyntiin Wekkula-mobiililaajakaistan. Palvelu on tarkoitettu Welhon nykyisille laajakaistatilaajille täydentämään joustavasti heidän nykyistä liittymäänsä, ja se toimii kaikkialla Suomessa. Iso Wekkula on nopeudeltaan 1 Mbps ja Pikku Wekkula 384 kbps. Palvelu toteutetaan yhteistyössä AinaComin kanssa ja liittymä toimii DNA:n verkossa.

"Halusimme tarjota Welhon laajakaista-asiakkaille helpon tavan käyttää Welhon palvelua myös liikkeellä ollessaan. Uskomme, että kotona olevan kiinteän laajakaistan ja sitä täydentävän mobiililaajakaistan kombinaatio vastaa asiakkaidemme tarpeisiin. Wekkula on lisäksi joustava ratkaisu, sillä Welhon laajakaistatilaaja voi ottaa sen käyttöön juuri haluamakseen ajaksi", kertoo Welhon liiketoimintajohtaja Johan Flykt.

Welho kartoitti asiakkaidensa kiinnostusta mobiililaajakaistaan omassa asiakaspaneelissaan, jonka vastaukset vahvistivat Welhon näkemystä siitä, että laajakaistan tilaajat haluavat täydentää kiinteää liittymäänsä liikkuvalla laajakaistalla nimenomaan tietyissä käyttötilanteissa.

Wekkulan voivat tilata kaikki Welhon 5M tai sitä nopeamman laajakaistan tilaajat, jotka tekevät kiinteästä liittymästään 18 kk:n määräaikaisen tilauksen. Asiakasta ei kuitenkaan sidota Wekkulan käyttöön ennalta määrätyksi ajaksi.

Welho on Suomen suurin kaapelitelevisio-operaattori ja merkittävä laajakaistapalvelujen tarjoaja. Welho on osa Sanoma-konsernin Sanoma Entertainment –liiketoimintaryhmää.